Apotekaonline
Korpa

GYMSTICK

Gimstick International je kompanija za fitnes opremu, osnovana 2003. Sve je počelo sa inovativnom idejom jedinstvenog fitnes alata, „Gimstick“. Nakon inovacija, kompanija je brzo rasla. Naše poslovanje se zasniva na pružanju visokokvalitetne opreme za fitnes i sport i na ambiciji da pomognemo korisnicima naših proizvoda da treniraju na holistički i efikasan način. Danas proizvodimo, predstavljamo i prodajemo teretanu i fitnes opremu po celom svetu. Gimstick je vodeći fitnes brend u Finskoj i distribuiramo ga u preko 45 zemalja, na šest kontinenata, putem hiljada prodavaca.
Naše sedište se nalazi u Lahtiju u Finskoj. Objekti su 700 m², od čega je preko 300 m² širok prostor za pregovore i izlaganje proizvoda. Takođe imamo predstavništvo u Helsinkiju. Centralno skladište od 3000 m² i više od 159 000 uskladištenih proizvoda nalazi se u Nastoli, koja je takođe jedno od najvećih skladišta fitnes opreme u Finskoj. Zajedno sa profesionalnom korisničkom službom garantuje brzu i fleksibilnu isporuku kupcima.
Gimstick nudi širok spektar fitnes opreme i dodataka koji uključuje preko 1000 proizvoda za kućni trening, profesionalne sportiste, treniranje, fitnes centre, kompanije, organizacije, rehabilitaciju i fizioterapiju. Imamo visokokvalitetne fitnes proizvode i alate za ljude bilo kog uzrasta ili nivoa fitnesa. U našem izboru proizvoda takođe postoje sportska oprema i alati za oporavak i vellness.
Pored proizvoda Gimstick, brendovi FightBack i Fitrocks takođe su deo našeg asortimana. Pored toga, predstavljamo niz visokokvalitetnih međunarodnih brendova, kao što su Bosu, Backjoi, VaterRover, Pure2Improve, Phantom Athletics. Livepro, Sportdoc i Slider Dinamic, na našem domaćem tržištu u Finskoj. Zahvaljujući uvozu, našim kupcima možemo ponuditi još bolju i sveobuhvatniju uslugu. Takođe sarađujemo sa finskim proizvođačima sportske opreme. Sami smo testirali i odabrali proizvode kako bismo udovoljili našim zahtevima kvaliteta. Na taj način možemo s ponosom ponuditi ove funkcionalne, efikasne i sigurne proizvode i našim kupcima.
Mnogo je razloga i prednosti za odabir Gimstick fitnes opreme i pribora. Imamo širok izbor proizvoda sa dobrim odnosom kvaliteta i cene, odličnu korisničku uslugu, veliko domaće skladište i video zapise o specifičnim proizvodima i grupne fitnes programe koji podržavaju trening i individualne ciljeve. Našu bazu kupaca čini široka maloprodajna i veleprodajna mreža u Finskoj, kao i u inostranstvu. Naše proizvode prodaju velike robne kuće, prodavnice sportske opreme, internet prodavnice, apoteke i centri za rehabilitaciju i fizioterapiju. Profesionalna oprema se prodaje kompanijama, fitnes centrima, teretanama, školama i sportskim klubovima i institutima.

Brend: GYMSTICK
GYMSTICK BOX RUKAVICE
Box rukavice renomirane firme Gymstick.Dostupne u veličinama : M i L..
2.999,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK GYM BAR ZA VRATA
Gym bar za vrata renomirane firme GymstickOdgovara svakom otvoru za vrata...
2.300,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK JUMP ROPE CHROME
Gymstick Jump rope chrome ( vijača ) renomirane firme GymstickOdgovara svakom otvoru za vrata...
950,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK KETTLEBELL-DVD
 Gymstick fitness lopta sa rukohvatom renomirane firme Gymstick.Dostupne u težinama od 3, 8, 10, 12 i 16 Kg..
1.840,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK MEDICINSKA LOPTA
 Gymstick medicinska lopta renomirane firme Gymstick.Dostupne u težinama od 1 i 3 Kg..
2.500,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK MEDICINSKA LOPTA SA RUKOHVATOM
 Gymstick medicinska lopta sa rukohvatom renomirane firme Gymstick.Dostupne u težinama od 4, 6, 8 i 10 Kg..
4.800,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK ORIGINAL
Gymstick Original Gymstick Original is a functional resistance training tool that does more than replicating free weight exercises; it provides resistance in virtually any direction and in any position. Each exercise will improve your core strength, balance, posture, coordination, muscle st..
6.530,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK PODLOŠKA-STRUNJAČA
Gymstick podloska za vezbanje sa torbicom renomirane firme GYMSTICK..
1.850,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK ŠIPKA ZA AEROBIK
Gymstick šipka za aerobik renomirane firme Gymstick.Dostupne u veličinama : M i L..
2.350,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK SPORTSKE RUKAVICE
Sportske rukavice renomirane firme Gymstick namenjene za trening.Dostupne u veličinama:  S, M, L i XL..
1.400,00 RSD
Brend: GYMSTICK
GYMSTICK TRAMBOLINE + DVD
Trambolina renomirane firme Gymstick + DVD sa uputstvom sa vezbanjeMaximalna težina vežbača 90kgPrečnik 90cm..
7.490,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)