Apotekaonline
Korpa

FINIS PHARM

FINIS PHARM - Apoteka Online
Brend: FINIS PHARM
FINODERM gel je gel krem sa visokim sadržajem kantarionovog i ribljeg ulja, uz podešenu pH vrednost na 5,5 što odgovara fiziološkoj pH vrednosti kože. Preparat, takođe, sadrži pantenol i ekstrakt lista aloje, koji dodatno doprinose umirujućem efektu gela. Kantarionovo ulje&nb..
419,00 RSD
Brend: FINIS PHARM
FINOSENS sprej je rastvor smeše  supstanci sa  umirujućim efektom na kožu – etarsko ulje lavande, pantenol, mentol, ekstrakt lista aloje i alantoin, uz podešenu pH vrednost na 5,5 što odgovara fiziološkoj pH vrednosti kože. Etarsko ulje lavande ima ant..
495,00 RSD
Brend: FINIS PHARM
Kartalin mast se preporučuje u ublažavanju simptoma psorijaze, atopijskog dermatitisa i ekcema. Receptura je razvijena u laboratorijama ruskog proizvođača Astrofarma sa ciljem da se dobije što efikasniji proizvod u ublažavanju simptoma psorijaze, s obzirom da je incidenca pojave psorijaze čes..
4.640,00 RSD
Brend: FINIS PHARM
Namena: Melatonin meke želatinske kapsule doprinose skraćenju vremena potrebnom za uspavljivanje. Takođe, pomažu u ublažavanju poremećaja sna nakon dugotrajnih letova avionom i promene časovnih zona. Unošenjem melatonina u obliku Melatonin mekih želatinskih kapsula reguliše se ritam s..
199,00 RSD
Brend: FINIS PHARM
Sastav po 1 kesici: Kalijum (kalijum citrat) – 206,5 mg Preporučuje se u prevenciji i terapiji uratnog i cistinskog kamena u bubregu. Prema Evropskom vodiču za urolitijazu razlaganje uratnog kamena, koji se zapravo sastoji iz mokraćne kiseline, vrši se hemolitolizom koja podrazumeva a..
487,00 RSD
Brend: FINIS PHARM
Sastav po 1 kesici: Magnezijum (magnezijum citrat)        – 150 mg Vitamin B6     (piridoksin hidrohlorid)    –     3 mg Uro Mag sadrži magnezijum koji doprinosi očuvanju balansa elektrolita u..
487,00 RSD
Brend: FINIS PHARM
VITAFER KAPSULE Opis proizvoda: Vita Fer meke želatinske kapsule predstavljaju složenu kombinaciju gvožđa, neophodnog za izgradnju hemoglobina, bakra koji pomaže transport i vitamina C koji pomaže apsorpciju gvožđa u organizmu, kao i ostalih sastojaka (cink, folna kiselina, vitamini B1, B6 i ..
859,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)