Apotekaonline
Korpa

FARR LABS

1999. godine, Farr Laboratories, LLC, u saradnji sa vodećim akademskim urolozima iz Harbor-UCLA REI (Lunkuist Institute), započeo je razvoj sigurnog, efikasnog i prirodnog načina za rešavanje simptoma povezanih sa nebakterijskim hroničnim prostatitisom (prostatitis III kategorije), poznat i kao hronični prostatitis / sindrom hroničnog bola u karlici (CP / CPPS), intersticijski cistitis (sindrom bolne bešike) i vulvodinija.
Neverovatni rezultati takve saradnje objavljuju se u prestižnim medicinskim časopisima kao što su Urologi („Zlatni časopis“), Technikues in Urologi i Journal of Andrologi. Svaka od ovih publikacija, zajedno sa prezentacijama na velikim medicinskim konferencijama, uključujući godišnji sastanak AUA (Američko urološko udruženje), donela je međunarodno priznanje našim proizvodima.
Akademski urolozi iz velikih medicinskih ustanova širom sveta sproveli su studije na našim proizvodima Prosta-K® i Cista-K®, koji sadrže snažni bioflavonoid kvercetin i druge prirodne sastojke koji pojačavaju apsorpciju. Rezultati ovih studija pokazali su „značajno simptomatsko poboljšanje kod ispitanika sa nebakterijskim hroničnim prostatitisom (CP / CPPS) i vulvodinijom“.
Farr Laboratories, LLC je posvećen tome da obezbedi da se naše formulacije proizvoda razvijaju prema najnovijim kliničkim istraživanjima i preporukama našeg medicinskog savetodavnog odbora. Lekari širom sveta svojim pacijentima preporučuju našu kompletnu liniju proizvoda više od decenije i mi ćemo i dalje koristiti najviše standarde u razvoju i proizvodnji najefikasnijih prirodnih suplemenata za urološke poremećaje na svetu.

Brend: FARR LABS
Q-UROL TABLETE
Q-UROL TABLETEOpis proizvoda:Q-Urol je kombinacija biljnih sastojaka sa visokom koncentracijom bioflavonoida koji su se pokazali efikasnim u smirivanju tegoba hroničnog prostatitisa, bolnog pelvičnog sindroma i simptoma donjeg urinarnog trakta (LUTS).     ✓ Naučno dokazano..
6.350,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)