Apotekaonline
Korpa

EDUCA

Poreklo Educa Borras datira iz 1894. godine, kada je osnovana Borras Plana S.A. EDUCA je vodeća marka koja postavlja standarde u obrazovnim igrama i zagonetkama. BORRAS, poznat po svojim visoko cenjenim igrama zasnovanim na magiji, takođe postavlja merilo na polju zabave i porodičnih igara. Danas se naši proizvodi distribuiraju u više od 75 zemalja širom sveta.
2011. godine, Educa Borras, tržišni lider u kategorijama Magija, Slagalice i Obrazovne igre, smatran je najpoznatijim brendom igračaka među španskim porodicama sa decom mlađom od 12 godina, prema istraživanju koje je sprovela AIJU-ova * Opservatorija tržišta igračaka, u saradnji sa špansko Ministarstvo industrije, turizma i trgovine. * AIJU: Tehnološki institut za proizvodnju igračaka
Od originalnog koncepta, preko dizajna, razvoja, proizvodnje i marketinga naših proizvoda, Educa Borras povlači sve korake kako bi osigurao da stvaramo fantastične proizvode imajući u vidu potrebe naših klijenata i potrošača.
Pored toga, Educa Borras nudi jedinstvene usluge dostupne nigde drugde na svetu. Na primer, usluga „Izgubljeni komadi“ pruža zamenljive delove ubodne testere, pa čak i ako se neki deo izgubi, ljubitelji slagalica mogu da završe posao.
Marka Educa je garancija kvaliteta. Kvalitet je jedan od ključnih atributa koji potrošači povezuju sa našim proizvodima. 90% naših proizvoda proizvedeno je u našim pogonima u Sant Kuirze del Vall, Barselona. Oni se podvrgavaju strogim kontrolama bezbednosti i kvaliteta i koriste vrhunske, obnovljive i ekološki prihvatljive sirovine.
Znamo da je najbolji način da zadovoljimo svoje potrošače neprestano izmišljati sebe i svoje proizvode. Naši timovi za razvoj proizvoda, dizajn, pedagoški i igrački tim neumorno rade na postizanju tog cilja.

Brend: EDUCA
EDUCA GURALICA AUTO PLAVA
EDUCA GURALICA AUTO PLAVAEduca guralica pomaže detetu da preduzme prve korake i podstiče sigurno učenje hodanja.Materijal: PlastikaPol: ženskiOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.Baterije: NE..
2.830,00 RSD
Brend: EDUCA
EDUCA GURALICA AUTO ROZA
EDUCA GURALICA AUTO ROZAEduca guralica pomaže detetu da preduzme prve korake i podstiče sigurno učenje hodanja.Materijal: PlastikaPol: ženskiOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.Baterije: NE..
2.830,00 RSD
Brend: EDUCA
EDUCA GURALICA CRVENA
EDUCA GURALICA CRVENAEduca guralica pomaže detetu da preduzme prve korake i podstiče sigurno učenje hodanja.Materijal: PlastikaPol: UniverzalnoOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredstava za izbeljivanje.Baterije: NE..
2.670,00 RSD
Brend: EDUCA
EDUCA KUĆICA ZA DECU BARBIE
EDUCA HAUS FÜR KINDER BARBIEEduca kućica za decu Barbie za uzbudljivu igru Vaše dece!Kućica svojim izgledom podseća na kućice iz omiljenih Barbie crtaća. Igra u ovoj prostranoj kućici veselih boja i veoma zanimljivog dizajna omogućava Vašoj deci da razvijaju svoju maštu i kreativnost.Kućica je pogo..
17.320,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)