Apotekaonline
Korpa

DONNA NATURA

Na tržištu smo od 2000. godine, a pod današnjim imenom Donna Natura d.o.o smo prisutni od 2007. Koncept naše kuće se zasniva pre svega na iskustvu, tradiciji i onom što priroda nesebično daje. Odabirom dobavljača i područja sa koga dobijamo neophodno bilje, održavamo visok kvalitet naših proizvoda (Burov Gel, Ekcemin Parte i Difoten Krema) i poverenje krajnjih kupaca. Takav pristup nam je omogućio prisutnost na vrlo probirljivom britanskom tržištu, kao i na tržištima zapadne Afrike i zemalja u okruženju.
Neprestanim radom na svojim idejama želimo da održimo spoj tradicije i novih trendova.
Naši preparati, Burov Gel (za olakšavanje raznih bolnih stanja), Ekcemin Parte (za negu kože zahvaćene ekcemom, ublažavanje simptoma atopijskog i kontaktnog dermatitisa…) Difoten Krema (za negu dijabetesnog stopala), po kojima smo prepoznatljivi su na biljnoj bazi i u potpunosti su prirodni.

Brend: DONNA NATURA
DONNA NATURA BUROV GEL
Donna Natura – Burov Gel®Opis proizvoda:Burov Gel je kompleksan biljni preparat, nastao kao potreba za olakšavanje raznih bolnih stanja kao što su:Različite povrede, uganuća i iščašenja praćena bolom, otokom i hematomima Bolovi u zglobovima..
599,00 RSD
Brend: DONNA NATURA
DONNA NATURA DIFOTEN KREMA
DONNA NATURA DIFOTEN krema ​Opis proizvoda: Zbog promena koje nastaju na krvnim sudovima i nervima tokom trajanja dijabetesa, vremenom dolazi do promena u samom kvalitetu kože stopala. Koža postaje suva, osetljiva, iritirana, sklona pucanju, povređivanju i infekcijama. Na takvo..
819,00 RSD
Brend: DONNA NATURA
DONNA NATURA EKCEMIN PARTE
Donna Natura – Ekcemin Parte®Opis proizvoda:Ekcemin Parte je krema za negu osetljive kože dece i odraslih.Neguje kožu zahvaćenu ekcemom Ublažava simptome atopijskog i kontaktnog dermatitisa Smanjuje crvenilo i iritaciju kože nakon sunčanja Ublažava upalne procese ..
699,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)