Apotekaonline
Korpa

DEDA LJUBINI MELEMI

Porodica Lekić iz sela Čučale, koje se nalazi na istočnim obroncima Kopaonika, generacijama se bavi sakupljanjem lekovitog bilja i spravljanjem melema i čajeva. Opština Blace, kojoj pripada selo Čučale je poznata po proizvodnji veoma zdrave hrane, šljiva, i velikom broju pčelara.
Deda Ljuba Lekić je generacijama sticano znanje i iskustvo u pravljenju melema i čajnih mešavina preneo svom sinu Draganu. Dragan je svoje znanje i interesovanje dodatno širio konsultujući stručnu literaturu. Pored sakupljanja lekovitog bilja, Dragan se 25 godina bavi pčelarstvom, tako da svoja dva hobija veoma uspešno kombinuje. Sakupljene lekovite biljke kombinuje sa medom, propolisom, matičnim mlečom i voskom i pravi veoma kvalitetne meleme i lekovita ulja. Najpoznatiji melemi porodice Lekić su melem za hemoroide, melem za vene i otoke i melem za opekotine.

MELEM ZA PROŠIRENE VENE
MELEM ZA PROŠIRENE VENEOpis proizvoda:Melem se spravlja od kombinacije sledećih lekovitih biljaka: cvet i list nevena, ekstrakt divljeg kestena u alkoholu, kora gaveza i lavanda.  Pored navedenog lekovitog bilja osnovu melema čini najfinija svinjska mast i pčelinji vosak.Svo lekovi..
699,00 RSD
MELEM ZA HEMOROIDE
MELEM ZA HEMOROIDEOpis proizvoda:Melem se spravlja od kombinacije sledećih lekovitih biljaka: korena gaveza, cveta i lista kantariona, cveta nevena, cveta hajdučice, kore zove, kore leske, bokvice. Pored navedenog lekovitog bilja osnovu melema čini najfiniji pčelinji vosak domaće proizvodnje por..
849,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)