Apotekaonline
Korpa

DABUR INDIA LIMITED

Dabur India Ltd. je jedna od vodećih indijskih kompanija za FMCG sa prihodima od preko 8.700 kruna i tržišnom kapitalizacijom od preko 80.000 kruna. Nadovezujući se na nasleđe kvaliteta i iskustva od preko 135 godina, Dabur je danas ime u Indiji sa najviše poverenja i najveća svetska kompanija za ajurvedsku i prirodnu zdravstvenu zaštitu.
Dabur India je takođe svetski lider u ajurvedi sa portfeljem od preko 250 biljnih / ajurvedskih proizvoda. Dabur-ov FMCG portfelj danas uključuje pet vodećih brendova sa različitim identitetima brendova - Dabur kao glavni brend za prirodne zdravstvene proizvode, Vatika za vrhunsku ličnu negu, Hajmola za digestive, Real za voćne sokove i napitke i Fem za korektne izbeljivače i proizvode za negu kože.
Dabur danas posluje u ključnim kategorijama potrošačkih proizvoda poput nege kose, oralne nege, zdravstvene zaštite, nege kože, kućne nege i hrane. Ajurvedska kompanija ima široku distributivnu mrežu koja pokriva 6,7 miliona maloprodajnih objekata sa visokim prodorom na gradska i ruralna tržišta.
Daburovi proizvodi takođe imaju veliko prisustvo na prekomorskim tržištima i danas su dostupni u preko 100 zemalja širom sveta. Njegovi brendovi su veoma popularni na Bliskom Istoku, zemljama SAARC-a, Africi, SAD-u, Evropi i Rusiji. Daburov inostrani prihod danas čini preko 27% ukupnog prometa.
135-godišnja ajurvedska kompanija, koju je promovisala porodica Burman, započela je sa radom 1884. godine kao kompanija za ajurvedske lekove. Od svojih skromnih početaka u prošlosti Kalkute, Dabur India Ltd danas je prevalio dug put da bi postao jedna od najvećih kompanija za široku potrošnju u indijskom vlasništvu sa najvećim portfeljem biljnih i prirodnih proizvoda na svetu. Sve u svemu, Dabur se uspešno transformisao iz porodičnog preduzeća u profesionalno vođeno preduzeće. Ono što Dabur razlikuje od gomile je njegova sposobnost da se menja ispred ostalih i da uvek postavlja nove standarde u korporativnom upravljanju i inovacijama.

SHILA-X Ulje za potenciju
SHILA-X - ulje za potencijuOpis proizvoda:Lokalna primena Prirodan sastav Bez neželjenih efekata Bez kontraindikacijaShila-X je ulje za potenciju koje se lokalno primenjuje kod erektilne disfunkcije, manjka seksualne želje i prerane ejakulacije.Shila-X je potpuno priroda..
1.770,00 RSD
HEPANOKLIN TABLETE
HEPANOKLINSačuvajte jetru – laboratoriju vašeg organizma!KLINIČKI DOKAZANO HEPATOPROTEKTIVNODEJSTVO:Smanjuje nivo transaminazaReguliše nivo bilirubinaStimuliše sintezu proteinaPovećava koncentraciju glutationaSastav:Ekstrakti 8 biljaka, najznačajniji:Bhumyamalaki (Phyllanthus niruri) hepatoprotektiv..
939,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)