Apotekaonline
Korpa

CHEPHASAAR

Mi smo jedno od najstarijih hemijsko-farmaceutskih preduzeća u Nemačkoj, koje je na industrijskom nivou razvilo hromatografiju u koloni, kao postupak razdvajanja aminokiselina. Ova specijalizacija nam je omogućila da još za vreme prvih godina po osnivanju (1955. godine) budemo u mogućnosti da uspešno snabdevamo izvanredno čistim supstancama prehrambenu i farmaceutsku industriju u Evropi. 
Stručna bliskost hemije i farmacije je ubrzo dovela do odluke da se pored farmaceutskih sirovina proizvode i gotovi lekovi. Šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka smo bili uspešni proizvođači po ugovoru za veliki broj farmaceutskih preduzeća. 
Sa timom visokokvalifikovanih farmaceutskih referenata prodajemo stručnim krugovima lekove i medicinske proizvode od 1980. godine. 
Na osnovu uske i uspešne saradnje sa inostranim partnerima iz hemijske branše nameravamo da značajno razgranamo naše polje poslovanja „Razvoj hemijsko-farmaceutskih aktivnih supstanci“. 

Brend: CHEPHASAAR
TETRISAL E SPREJ ZA NOS
Izotonični slani rastvor za prskanje u nos. Služi za čišćenje i vlaženje sluzokože nosa (npr. kod suvog vazduha), za dodatni tretman kod zapušenog nosa (npr. kod kijavice).Sastojci: 0,9% - ni rastvor natrijum hlorida, prečišćena voda Ne sadrži pomoćne sastojke i konzervanse..
410,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)