Apotekaonline
Korpa

CELL-1

Ekskluzivni proizvodi cell-1 kozmetike razvijeni su u skladu sa najnovijim dermokozmetičkim otkrićima, a njihova tajna je originalni ekstrakt puževe služi kao glavni aktivni sastojak svih cell-1 formulacija.
Cell-1 brend i logo su zaštićeni na međunarodnom nivou, a formula je dobro čuvana tajna.
Sa ekskluzivnom proizvodnjom u Švajcarskoj, cell-1 ispunjava sve moderne standarde kozmetike i higijene.

Brend: CELL-1
CELL-1 KREMA ZA RUKE 50ML
CELL-1 KREMA ZA RUKE 50mlOpis proizvoda: Pužev ekstraktom optimalno hrani i obnavlja oštećenu kožu. Regeneriše ćelije kože i daje rukama gladak, divan osećaj. Eliminiše fleke starenja i pigmentacije.Krema za ruke će da vam pomogne da postignete glatke, divne i podmlađene ru..
995,00 RSD
Brend: CELL-1
CELL-1 LOSION ZA TELO
CELL-1 LOSION ZA TELO 200mlOpis proizvoda:Postignite prijatan osećaj kože sa mirišljavim Cell 1 losionom za telo. Regenerativni i revitalizirajući losion za telo sa puževim ekstraktom optimalno osvežava i neguje vašu kožu. Cell 1 losion za telo daje koži veliku količinu vl..
2.978,00 RSD
Brend: CELL-1
CELL-1 KREMA OD PUZEVE SLUZI
Cell-1 Skin Care Proizvedeno u Švajcarskoj Predstavljamo revolucionarni gel Cell~1 Skin Care za posebnu negu kože. Cell-1 Skin Care je baziran na jedinstvenoj formuli koja je dobijena od ekstrakta puževog gela koja u potpunosti regeneriše kožu. Cell-1 Skin Care je prava nega za neč..
4.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)