Apotekaonline
Korpa

CARNATION FOOTCARE

Carnation Footcare je niz proizvoda koje je kreirala i proizvela kompanija Cukson Gerrard & Co Ltd iz Oldburija, u zapadnom Midlandsu i već više od 100 godina brine o nacionalnim nogama.
Cukson Gerrard & Co Ltd je osnovan 1878. godine kao proizvođač hirurških zavoja i pionir je mnogih novih razvoja proizvoda čime je stekao reputaciju pouzdanosti i kvaliteta. Kompanija je vodeća u istraživanju, razvoju i proizvodnji lepljivih obloga, specijalizovana za lekovite obloge i lepljive podloge za podiatriju i medicinsku upotrebu.
1885. godine Cukson Gerrard je operirao sa lokacije u Fountain Laneu u Oldburiju, koja je kasnije postala glavna fabrika do 1995. godine, kada su se preselili u savremeni namenski izgrađeni proizvodni pogon sa laboratorijom za istraživanje i razvoj u Broadvell Road, Oldburi, koji je pomogao da se održi položaj kompanije kao vodećeg svetskog proizvođača podiatrijskih proizvoda.
Jedan od asortimana proizvoda Cukson Gerrard je asortiman proizvoda za negu stopala Carnation, koji se proizvode za prodaju javnosti u apotekama i maloprodajnim objektima. 1922. godine Cukson Gerrard je izumeo kukuruznu kapicu nazvavši je „Karanfil“, a marka karanfila postala je jedan od najpoznatijih potrošačkih brendova kompanije. Tokom godina markiranje i pakovanje su se menjali kako pokazuju razne fotografije pakovanja.
Brend karanfila nastavlja da napreduje i kod kuće i u inostranstvu. Asortiman sada sadrži više od 60 proizvoda i prodaje se na svim kontinentima - osim na Antarktiku.

CARNATION JASTUČIĆI ZA ČUKALJ
CARNATION JASTUČIĆI ZA ČUKALJOpis proizvoda:Hipoalergijski, pogodni za osetljivu kožu idealni su za zaštitu bolnih čukljeva. Smanjuju pritisak i bol.Način upotrebe:  Neka stopala budu suva i čista. Odlepite flaster i postavite ga direktno na kožu. Najbolje rezultate ćete pos..
371,00 RSD
CARNATION NEVIDLJIVE GEL TRAKE ZA SANDALE
CARNATION NEVIDLJIVE GEL TRAKE ZA SANDALEOpis proizvoda:Bezbojne trake za smanjenje trenja i pritiska izrađene su od mekog, prozirnog gela. Zahvaljujući lepljivosti ostaju čvrsto na željenom mestu obezbeđujući dugotrajni komfor pri nošenju obuće sa trakama.Način upotrebe: Odl..
883,00 RSD
CARNATION SEPARATOR PRSTIJU
CARNATION SEPARATOR PRSTIJUOpis proizvoda:Mekani, tanki i udobni polimer gel uklanja pritisak i trenje između prstiju. Sadrži mineralno ulje koje omekšava kožu. Udobno naleže između palca i drugog prsta, smanjuje pritisak i zaustavlja dalju deformaciju kosti.Napomena:Ne korist..
557,00 RSD
CARNATION SPREJ ZA STOPALA
CARNATION SPREJ ZA STOPALAOpis proizvoda:Svakodnevnom upotrebom postiže se prijatan miris stopala i izuzetan osećaj čistoće. Svojom specijalnom formulom pomaže da stopala ostanu suva sprečavajući znojenje i neprijatan miris.Način upotrebe: Bocu dobro protresite pre upotrebe i sa uda..
722,00 RSD
CARNATION ZAŠTITNI JASTUČIĆ ZA ČUKALJ
CARNATION ZAŠTITNI JASTUČIĆ ZA ČUKALJOpis proizvoda:Polimerni gel štitnik za čukalj omogućava dugotrajno smanjenje pritiska i bola. Sadrži mineralna ulja. Zahvaljujući obliku lako se pričvršćuje za palac i prilagođava obliku čuklja.Napomena:Ne koristiti ako je ko..
1.157,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)