Apotekaonline
Korpa

BEOHEM-3

Beohem-3 d.o.o. osnovan je kao preduzeće za uvoz i izvoz, sa pretežnom delatnošću trgovine na veliko farmaceutskim proizvodima, 1997. godine.
Primarna orijentacija firme je rad sa proizvodima svetski poznatih kompanija zasnovan na ugovorima o zastupanju i ekskluzivnoj distribuciji, sa ciljem obezbeđivanja vrhunskog kvaliteta i usluge kupcima.
Našim stranim principalima pružamo kompletnu uslugu, uključujući usluge registracije i regulative u oblasti lekova i medicinskih sredstava.
Magacin lekova i medicinskih sredstava površine 421 m2 nalazi se u Vilinim vodama u Beogradu i ispunjava sve savremene zahteve za skladištenje lekova i medicinskih sredstava, a svom sastavu ima i hladnu sobu i hladne komore za smeštaj i čuvanje proizvoda koji zahtevaju posebne temperaturne uslove u opsegu od +2 do +8 ºC.
Dostavna vozila opremljena sistemom za transport u hladnom lancu, omogućavaju efikasan i potpuno siguran način isporuke proizvoda kupcima.
Beohem-3 d.o.o. posebno vrednuje i razvija timski rad kao važan deo vizije poslovnog uspeha. Naš tim saradnika predstavlja jedinstvo mladosti i iskustva, što uz visoku posvećenost radnim zadacima, profesionalnost i konstantno praćenje novina u delatnosti predstavlja naše trajno opredeljenje.
Tokom niza godina, uspešno sarađujemo sa velikim brojem medicinskih ustanova, uključujući kliničke centre, bolnice, domove zdravlja, apoteke, veledrogerije i laboratorije, a vodilja nam je da delatnost i dalje proširujemo i unapređujemo.

Nema unetih proizvoda u kategoriji.