• ZUKERIN TABLETE
Hrom je esencijalni mineral koji preko insulina reguliše metabolizam masti i glukoze. Regulisanjem delovanja insulina, hrom održava optimalni nivo šećera u krvi, a samim tim utiče na apetit jer nagle oscilacije sećera izazivaju osećaj gladi i povećanja apetita.

DELOVANJE:

Bez prisustva hroma insulin potpuno gubi efikasnost, pa njegov nedostatak u ishrani može gotovo sigurno prouzrokovati nastanak dijabetesa, holesterola, triglicerida i ateroskleroze. Osim što pomaže insulinu da metaboliše masti i glukozu, hrom podstiče pretvaranje proteina u mišićnu masu, a šećera u energiju. Zbog toga je nezamenljiv sastojak sagorevanja masti u programu svake moderne dijete. Hrom pikolinat u proizvodu Zukerin je organskog oblika koji se i do 45% resorbuje, za razliku od neorganskog hroma čija resorbcija je od 1-10%, te je iskoristljivost hrom pikolinata desetostruko bolja. Cimet se u novije vreme koristi u preparatima namenjem pacijentima sa dijabetesom tipa dva. Ustanovljeno je da ekstrakt cimeta može da smanji šećer zahvaljujući boljem metabolizmu glukoze i boljem iskorišćenju insulina. Vitamin C ima ulogu da dodatno poveća resorpciju i učinak Hroma pikolinata i Cimeta.

 

PRIMENA:

Zukerin predstavlja dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja namenjenih da: snizi nivo šećera i holesterola u krvi poveća efikasnost insulina smanji rizik od nastanka šećerne bolesti održava normalni nivo glukoze u krvi (normoglikemija) kontroliše glad i smanji apetit kod gojaznih pomogne kod tretmana mršavljenja spreči nastanak visokog pritiska kao posledicu ateroskleroze poveća čistu mišićnu masu i definiciju poveća energiju i izdržljivost

 

NAČIN UPOTREBE:

Odrasli 3x1 tableta dnevno 30 minuta pre obroka sa 200ml vode.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

ZUKERIN TABLETE

  • Brend: VITALON
  • Šifra: 20161205
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 855,00 din


Tagovi: zukerin, secer, holesterol, krv, snizenje, insulin, apetit, gojaznost, mrsavljenje, energija