Apotekaonline
Korpa

SALVIT MG COMPLEX & B6 - Preparat za energiju, smanjenje umora i iscrpljenosti

SALVIT MG COMPLEX & B6 - Preparat za energiju, smanjenje umora i iscrpljenosti
SNIŽENA CENA -25 %
SALVIT MG COMPLEX & B6 - Preparat za energiju, smanjenje umora i iscrpljenosti
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
830,00 RSD
1.100,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SALVIT
  • Šifra proizvoda: 2022

Opis proizvoda

Salvit mg complex & B6 - preparat za energiju, smanjenje umora i iscrpljenosti magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, normalnom funkcioniranju nervnog sistema, metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji, sintezi cisteina, normalnom metabolizmu homocisteina i stvaranja energije i funkcioniranju nervnog sistema.

Zašto nam nedostaje energija?

Glavni uzroci nedostatka enegije: radni zahtevi (obaveze) su preveliki, energija se troši u situacijama koje nisu korisne za čoveka (npr. u stresnim situacijama) ili se ne obnavlja (premalo sna i prijatnih dešavanja). Nedovljan unos vitamina, minerala i još nekih antioksidanasa kroz ishranu. Najčešće se uzroci se prepliću.

Simptomi nedostatka energije

  • Preveliki radni zahtevi (obaveze).
  • Stresne situacije.
  • Nedovoljno sna i prijatnih dešavanja, u kojima se obnavlja energija.
  • Nepravilna ishrana - nema dovoljno vitamina, minerala i još nekih antioksidanasa.

Kako da povećate energiju?

Pokušajte da odvojite za sebe osam sati sna, unosite više vitamina, posebno B grupe, koji se nalaze u pivskom kvascu, mesu (i iznutricama), žitaricama, leguminozama (grašak, pasulj), jezgrastom voću (lešnik, badem), zelenom povrću, pivski kvasac je prirodni koncentrat vitamina i minerala, smanjite stres i tako ćete sačuvati energiju. Čajevi valerijane i matičnjaka smiruju.

Šta je umor?

Umor je prateća, normalna pojava svake naše aktivnosti. Može se opisati kao stanje iscrpljenosti i smanjene sposobnosti za mentalni ili fizički rad. Umor se prepoznaje po subjektivnim i objektivnim znacima.

Subjektivni su smanjena koncentracija i motivacija, neraspoloženje, razdražljivost, osećaj slabosti i pospanosti.

Objektivni znaci su kvalitativno i kvantitativno smanjenje radnog učinka, spontani prekidi rada u cilju odmora i poremećaj koordinacije  pokreta.

Uzroci umora

Kratkotrajan umor, nastao neposredno nakon telesne ili intelektualne opterećenosti, normalna je pojava. Kod osoba kod kojih je osećaj umora stalno prisutan, uzrok treba tražiti u fizičkoj bolesti ili duševnom poremećaju. Umor može biti posledica nedovoljne ili nepravilne ishrane koja je siromašna mineralima i vitaminima (gvožđe, cink, vitamini B gripe, E vitamin itd)

Kako da smanjite umor i iscrpljenost?

Najbolji način da se oslobodimo umora je kvalitetan i dovoljno dug san. Prosečno bi trebalo  spavati 7-8 sati. Osim sna, od pomoći su i kratkotrajni odmori u toku posla kao i između odre­đenih aktivnosti. Vrsta i način odmora zavisi i od posla koji je doveo do umora. Nakon fizičkog rada, potreban je pasivan odmor: sedenje, ležanje ili spavanje, dok se kod intelektualnog preporučuje aktivni odmor: šetnja, razgibavanje, lagana sportska aktivnost.

Sastav Salvit mg complex & B6 za povećanje energije:

Salvit Mg Complex & B6 tablete u jednoj tableti sadrže 375 mg magnezijuma u obliku oksida i citrata kao i 1,6 mg vitamina B6.

Način upotrebe:

1 tableta na dan, uz obrok.

Pakovanje:

60 tableta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).