Apotekaonline
Korpa

PROSTACEL KAPSULE

PROSTACEL KAPSULE
999.00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: ESENSA
 • Šifra proizvoda: 40000867
Kupovina: 6
Pregleda: 2121

Opis proizvoda

 

ProstaCel Kapsule

Opis proizvoda:

ProstaCel kapsule su formulisane na bazi biljnih ekstrakta korena koprive, celera i ploda patuljaste palme, koji svojim delovanjem omogućavaju bolje funkcionisanje urinarnog sistema. Kod muškaraca, poremećaji sa eliminacijom urina se često javljaju, a opisuju se kroz intenzivno mokrenje (posebno noću), iznenadni nagon i odložen početak uriniranja, slab protok urina i dodatni napor i bol u toku  mokrenja. Aktivni sastojci ProstaCela deluju na poboljšanje protoka urina, smanjuju blokadu prilikom uriniranja i imaju uroantiseptični efekat. Svojim sinergističkim dejstvom, doprinose očuvanju zdravlja svih funkcija prostate. Preporučuje se uzimanje samo jedne kapsule dnevno.

 

Sastav:

 • koren koprive
 • plod patuljaste palme
 • koren celera

Delovanje:

 

Koren koprive doprinosi smanjenju urogenitalne infekcije i inflamacije. 
Plod patuljaste palme deluje na poboljšanje protoka urina, smanjuje blokadu prilikom uriniranja i ima uroantiseptični efekat. Sadrži beta sitosterol, koji deluje na smanjenje nivoa hormona odgovornih za rast tkiva prostate. 
Koren celera deluje blago diuretično i uroantiseptično. Njegovi aktivni sastojci ftalidi imaju vazodilatorni efekat, koji doprinosi održanju svih funkcija prostate.

Preporučuje se:

 • muškarcima za aktivan tretman urinarnih simptoma
 • za poboljšanje zdravlja svih funkcija prostate
 • za ublažavanje tegoba benigne hiperplazije prostate (učestalo, otežano i bolno mokrenje, slab i isprekidan protok urina, nemogućnost potpunog pražnjenja bešike)

 

 

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.