Apotekaonline
Korpa

PROPOLIS U MEDU

PROPOLIS U MEDU
559.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2797
Pregleda: 1465

Opis proizvoda

OSOBINE:
Propolis u medu je prirodni revitalizirajući preparat koji povoljno utiče na mnoge funkcije čovekovog organizma, stimulišući istovremeno njegove vlastite imunološke sisteme ili ispravljajući narušene funkcije pojedinih organa.

Propolis u medu je moćno preventivno sredstvo koje deluje na kardiovaskularni, digestivni i respiratorni sistem. Ovaj preparat povećava imunobiološku otpornost organizma i ubrzava proces izlečenja mnogih obolenja, naročito obolenja želuca, jetre i creva. Poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, ublažava kongestiju i kašalj, i ima umirujuće dejstvo na nervozu stomaka. Vrlo je delotvoran u lečenju astme, bronhitisa i virusnih infekcija. Takođe se smatra da ubrzava proces iscelenja čireva, pospešuje rast ćelija i pomaže u kontroli krvnog pritiska. Propolis u medu poboljšava pamćenje, jača koncentraciju i bitno skraćuje period odmora posle psihičke iscrpljenosti.

SASTAV:
Visokokvalitetan i kompleksan sastav ovog preparata krije tajnu nezamenjivih i dragocenih pčelinjih proizvoda i prirodnih proizvoda uopšte.
Propolis u medu je vrhunska bioaktivna materija homogenizovana u idealnoj smeši od sledećih sastojaka:

-  Prirodni med;
-  Ekstrakt propolisa

PRIMENA:
-  Propolis u medu uzima se, kao preventiva, 1 -2 kafene kašike dnevno, pre doručka.
-  Kao terapija , preporučuje se jednomesečni tretman, 3 puta dnevno po 1-2 kašike pre svakog obroka.
-  Propolis u medu se može uzimati i svakodnevno kao dodatak u ishrani.

PAKOVANJE: Jedna kutija sadrži teglicu sa 250g aktivne materije
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.