Apotekaonline
Korpa

PRO KRYON® FEMALE

PRO KRYON® FEMALE
SNIŽENA CENA -26 %
PRO KRYON® FEMALE
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
6.580,00 RSD
8.850,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: VEMAX
 • Šifra proizvoda: 2025

Opis proizvoda

Pro Kryon® female sadrži jedinstvenu kombinaciju važnih sastojaka za organizam žena koji svojim višestrukim dejstvom - antioksdativnim, imunomodulatornim antiinflamotornim i gradivnim -  pomažu na prvom mestu razvoju folikula, poboljšavaju ovulaciju, smanjuje starenje jajne ćelije, sređuju menstraulane cikluse kod žena a od velikog značaju su za  normalnom  stvaranje i razvoja ploda.

Koristi se slučajevima:

 • Ženskog infertiliteta
 • Prekoncepciji – planiranju trudnoće
 • Anovulaciji - Izostanak ovulacije
 • PCOS – sindrom policistilnih jajnika
 • U procesu vantelesne oplodnje

Delovanje:

 • Riblje ulje su izvor omega-3 masnih kiselina, EPA i DHA kiseline, koje su prekursori eikozanoida i komponente su fosfolipida ćelijskih membrana. DHA učestvuje u razvoju mozga i čula vida u prentalnom i postnatalnom periodu.
 • Alfa-lipoinska kiselina je masna kiselina sa snažnim antioksidantnim dejstvom. Pomaže u obnovi intracelularnih antioksidanasa (kao što je glutation).
 • Kineski crveni bor (Pinus massoniana) je vrsta četinara koja raste u Kini. Glavni sastojci kore crvenog bora su proantocijanidini (OPC). OPC imaju izraženo antioksidativno i imunomodulatorno delovanje.
 • N-acetilcistein je derivat aminokiseline L-cisteina, potrebna za sintezu Glutationa - jednog od najvažnijih antioksidanasa u ljudskom organizmu.
 • Koenzim Q10 je sastavni je deo respiratornog lanca i učestvuje u sintezi ATP-a. Ima ulogu antioksidansa i sprečava oksidativno oštećenje proteina, oksidaciju LDL. Adekvatna suplementacija koenzimom Q10 stimuliše: razvoj folikula, poboljšava ovulaciju, smanjuje ubrzano starenje jajnih ćelija i doprinosi regeneraciji vitamina E.
 • Selen doprinosi normalnoj funkciji štitaste žlezde, normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalne kose i noktiju, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Povećan oksidativni stres uzrokovan nedostatkom selena prouzrokuje nepravilno sazrevanja folikula, neregularne cikluse i umanjuje šansu za koncepciju.
 • Vitamin E je snažan antioksidans i regulator sinteze prostaglandina te je značajan za vitalnost ćelija granuloze i kvalitet oocita.
 • Slatki koren (Glycyrhiza glabra) sadrži triterpenske saponozide koji su odgovorni za sladak ukus i biološku aktivnost. Slatki koren se tradiconalno koristi za olakašavanje simptoma digestivnih tegoba – dispepsije.   
 • Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, ima ulogu u procesu deobe ćelija, doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, održavanju normalne funkcije mišića, kao i normalnih kostiju i zuba. Ima važnu ulogu za normalno funkcionisanje reporduktivnog sistema. Veliki je procenat pacijenata sa PCOS-om koji su deficitarni sa vitaminom D, što naglašava važnost i adekvatnog snabdevanja vitaminom D.
 • Folati imaju ulogu u procesu deobe ćelije, doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj sintezi aminokiselina, normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom metabolizmu homocisteina, smanjenju umora i iscrpljenosti, a učestvuju i u normalnom stvaranju krvi.

Sastav:

 • GOtab® 90/60 (sadrži riblje ulje) 150 mg
 • Alfa-lipoinska kiselina 150 mg
 • Suvi vodeno-etanolni ekstrakt kore kineskog crvenog bora (Pinus massoniana), stand. na min. 95% oligomernih proantocijanidina (OPC) 100 mg
 • N-acetilcistein 100 mg
 • Koenzim Q10 30 mg
 • Selen 55 µg
 • Vitamin E 12 mg α-TE
 • Sprašeni koren slatkog korena (Glycyrhiza glabra) 15 mg
 • Vitamin D 10 µg
 • Folna kiselina 600 µg

Način primene:
Jedna tableta dnevno.

Upozorenja:
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen  osobama ispod 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa hroničnim oboljenjima jetre, bubrega, kardiovaskularnih bolesti,  kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Zbog mogućih interakcija,  osobe koje su na terapiji  lekovima pre upotrebe potrebno je da se konsultuju sa lekarom. Uslučaju pojave bilo kog neželjenog efekta, prekinuti sa uzimanjem proizvoda i javiti se lekaru. Ne uzimati istovremeno sa drugim proizvodima sa vitaminom D. Proizvod sadrži proizvode od ribe.

Pakovanje:
30 obloženih tableta

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).

Tagovi: pro , kryon® , female , jajnici