Apotekaonline
Korpa

PERSEN FORTE KAPSULE

PERSEN FORTE KAPSULE
0.00 RSD
Kupovina: 0
Pregleda: 17630

Opis proizvoda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

 

Pre upotrebe pažljivo pročitati priloženo uputstvo za lek.

Persen forte, kapsule, tvrde 125mg+25mg+25mg

Valerijana ( Valeriana officinalis), suvi ekstrakt korena, matičnjak ( Mellisa officinalis), suvi ekstrakt lista, nan ( Mentha piperita), suvi ekstrakt lista

Jedna kapsula, tvrda sadrži:
Suvi hidroalkoholni ekstakt korena valerijane ( Valeriana officinalis L, radix, (4-7:1)); 70% v/v etanol 125mg (izraženo na supstancu) (odgovara 87,5mg nativnog ekstrakta)

Suvi ekstrakt lista matičnjaka ( Melissa officinalis L, folium, extractum siccum (3-6:1)); 50% v/v etanol 25mg (izraženo na supstancu )  ( odgovara 17,5mg nativnog ekstrakta)

Suvi ekstrakt lista nane ( Mentha piperita L, folium, extractum siccum (3-6:1)); 40% v/v etanol 25mg (izraženo na supstancu ) (odgovara 17,5mg nativnog ekstrakta)

Pomoćne supstance:
laktoza, monohidrat

Za oralnu primenu.

Lek je namenjen za primenu kod odraslih osoba i dece starije od 12 godina.

Doziranje i način primene:
kapsulu progutati sa malo tečnosti

Odrasli i adolescenti stariji od 12 godina:
u slučaju nervne napetosti uzmite 2 kapsule leka Persen forte, dva puta na dan. Kao pomoć kod nesanice uzmite 1 kapsulu leka Persen forte jedan do pola sata pre spavanja. Persen forte se koristi za ublažavanje simptoma blage nervne napetosti i kao pomoć kod nesanice.

Dejstvo:
Persen forte je biljni lek sa blagim umirujućim delovanjem. Ublažava simptome nervoze, kao što su uznemirenost razdražljivost i napetost. Kod blažih oblika nesanice i poremećaja spavanja, on pomaže uspavljivanje. Ukoliko tokom upotrebe leka Persen forte simptomi i dalje traju, potrebno je konsultovati se sa lekarom ili kvalifikovanim zdravstvenim radnikom. 

Lek Persen forte može da pogorša sposobnost upravljanja vozilom ili rukovanja mašinama. Ako je pacijent uzeo ovaj lek ne preporučuje se vožnja ili rukovanje mašinama.

  • Lek čuvati van domašaja i vidokruga dece
  • Lek čuvati na temperaturi do 25C, na suvom mestu; čuvati u originalnom pakovanju
  • Lek se može izdavati bez lekarskog recepta
  • Neupotrebljeni lek se uništava u skladu sa važećim propisima

Pakovanje: 20 kapsula

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.