Apotekaonline
Korpa

MAGIC ROSE PRIRODNI ANALGETIK

MAGIC ROSE PRIRODNI ANALGETIK
1.848,00 RSD
 • Lager: Artikla nema u proizvodnji
 • Brend: llllllllllllll
 • Šifra proizvoda: 2016343
Pregleda: 454

Opis proizvoda

MAGIC ROSE PRIRODNI ANALGETIK

Opis proizvoda:

Potpuno prirodan analgetik

U ispitivanjima na humanim hondrocitima, galaktolipid GOPO je pokazao hondroprotektivno i regenerativno dejstvo.

Suprotno NSAILs i aspirinu, šipak nema ulcerogeni efekat, ne inhibira agregaciju trombocita niti utiče na proces koagulacije krvi ili fibrinolizu.

Vitamin C– jedan od najsnažnijih antioksidanasa i sa vitaminom P – ojačava zidove krvnih sudova, učestvuje u stvaranju kolagena (vezivnog tkiva) i čine moćan faktor u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija.

Vitamin K– učestvuje u pravilnoj sintezi koštanog tkiva (osteokalcina).

MSM (metilsulfonilmetan) – prirodni, jestivi oblik sumpora koji igra važnu ulogu u formiranju kolagena, elastina, hrskavice, keratina. Poseduje snažno antioksidativno, antiinflamatorno dejstvo. Istraživanja su pokazala da usporava prenos impulsa bola kroz nervna vlakna, razbija kristale mokraćne kiselina i „lošeg“ kalcijuma koji se godina talože u zglobovima, mišićima i time okakšava pokrete i smanjuje bol pri kretanju. MSM-u je potreban vitamin C za funkcionisanje.

Primena:

Da bi se ostvarili povoljni efekti na zdravlje, potrebno je preparat uzimati najmanje u periodu od tri meseca.

Sinergističkim dejstvom šipurka i MSM-a, postiže se analgetski efekat kao i poboljšanje funkcije zglobova. Koristi se kod sledećih stanja:

 • MIGRENE, GLAVOBOLJE uopšte, (uzeti i popiti sa čašom vode 2 kapsule odjednom. Dejstvo nastupa nakon 20-30 minuta). Za prevenciju migrenoznih napada uzimati 2×1 kapsulu.
 • OSTEOARTRITIS – uzimati 3×1 kapsulu u periodu od 3-6 meseci, potom 1 kapsulu dnevno 6 meseci.
 • REUMATOIDNI ARTRITIS – uzimati 3×1 kapsulu u periodu od 6 meseci, potom 1×1 narednih 6 meseci.
 • GIHT – uzimati 3×1 kapsulu u periodu od 3-6 meseci, potom 1 kapsulu dnevno u narednih 6 meseci.
 • MIJALGIJA različitog porekla (uzimati 2×2 kapsule do prestanka bola).
 • SPORT i REKREATIVCI (preventivno uzimati 2×1 kapsulu na dan).
 • SPORT – INTENZIVNI TRENINZI (uzimati 3×1 kapsulu na dan )

Nije preporučljivo:

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama alergičnim na neku od komponenti, deci mlađoj od 12 godina.

100% prirodan, nema kontraindikacija.

Preporučen oprez kod osoba na intenzivnoj antikoagulantnoj terapiji.

Način čuvanja:

Čuvati na suvom mestu, na maksimalnoj temperaturi do + 25 ° C.

Pakovanje:

90 kapsula od po 550 mg ( ukupno 50g).

Doza za jedan mesec tretmana.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.