Apotekaonline
Korpa

INNVENTA VIJOINT HCC

INNVENTA VIJOINT HCC
SNIŽENA CENA -100 %
INNVENTA VIJOINT HCC
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili online prodaja nije dozvoljena.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.

Vijoint® hcc predstavlja inovativnu terapiju osteoartritisa

Vijoint® hcc je medicinsko sredstvo koje predstavlja intraartikularnu injekciju sa hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i ciklodekstrinom. Pacijentima sa osteoartritisom se na ovaj način omogućava bolja pokretljivost zgloba, smanjuju se upala i bol u zglobu i usporava se dalje napredovanje bolesti.

Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
0,00 RSD

Opis proizvoda

Vijoint® hcc predstavlja inovativnu terapiju osteoartritisa.

Vijoint® hcc je medicinsko sredstvo koje predstavlja intraartikularnu injekciju sa hijaluronskom kiselinom, hondroitin-sulfatom i ciklodekstrinom. Pacijentima sa osteoartritisom se na ovaj način omogućava bolja pokretljivost zgloba, smanjuju se upala i bol u zglobu i usporava se dalje napredovanje bolesti.

 

Aktivni sastojci: natrijum-hijaluronat 2% (60 mg), hondroitin-sulfat 2% (60 mg), ciklodekstrin 1% (30 mg). Pomoćni sastojci: natrijum-hlorid, natrijum-fosfat, voda za injekciju.

 

Hijaluronska kiselina je gradivni element zgloba koji stvara visokoelastični sloj na površini zgloba. Hijaluronska kiselina u proizvodu Vijoint® hcc je prosečne molekularne mase od 3500 kDa i biofermentacijskog porekla (ne sadrži životinjske proteine koji mogu izazvati alergijske reakcije). Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u većini ljudskih tkiva, posebno u sinovijalnoj tečnosti, deluje na zglobove, hrskavicu i ligamente kao amortizer. Injektovana u zglob kod osteoartritisa vraća viskozititet i elastičnost sinovijalne tečnosti što dovodi do smanjenja bola i upale u zglobu, povećava pokretljivost, usporava progresiju bolesti i štiti zglob od daljih mehaničkih povreda.

Hondroitin-sulfat predstavlja strukturnu komponentu zglobne hrskavice. Svojim dejstvom obezbeđuje dodatnu elastičnost i otpornost hrskavice na mehaničko sabijanje. Hondroitin-sulfat dokazano smanjuje bol u degenerativno izmenjenom zglobu, deluje antioksidativno i protivupalno, povećavajući pokretljivost zgloba. Regulacijom metaboličkih procesa usporava progresiju osteoartritisa i ubrzava oporavak.

Ciklodekstrin povećava rastvorljivost i stabilnost hijaluronske kiseline u vodi i odlaže razgradnju hijaluronske kiseline i hondroitin-sulfata u zglobu. Prisustvo ciklodekstrina u proizvodu doprinosi stabilnosti komponenata bez potrebe za dodavanjem organskih rastvarača koji mogu izazvati alergijske reakcije.

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda Vijoint® hcc?

ü  Degenerativne promene na zglobovima (osteoartritis)

ü  Mehaničke povrede zgloba praćene bolom i smanjenom pokretljivošću zgloba

 

Zašto Vijoint® hcc?

ü  Komforna terapija osteoartritisa

ü  Brzo i efikasno smanjuje bol uz smanjenje potrebe za korišćenjem analgetika

ü  Omogućava bolju pokretljivost zglobova

ü  Oporavlja oštećenju hrskavicu i štiti od novih oštećenja

ü  Ubrzava oporavak kostiju zgloba

ü  Komforna i jednostavna primena 1 do 2 puta godišnje

 

Kako se koristi Vijoint® hcc:

Intraartikularna injekciona implantacija.

Napomena: Vijoint® hcc bi trebalo da primenjuju samo zdravstveni radnici koji su obučeni za tehnike injektovanja u zglobove, odnosno u sinovijalni prostor zgloba.

Doziranje:

Nakon primene jedne intraartikularne injekcije, lekar može indikovati primenu još jedne doze nakon 6 meseci, u zavisnosti od stanja pacijenta.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).