Meni
Korpa

HIPP MLEKO COMBIOTIC 1 300 g

HIPP MLEKO COMBIOTIC 1 300 g
HIPP MLEKO COMBIOTIC 1 300 g
625,00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Šifra proizvoda: BR-2358
0 prodaja
67 pregleda

Najbolja hrana za odojče je majčino mleko. Ono je prilagođeno nutritivnim potrebama deteta i sadrži lako probavljive belančevine i zaštitne materije koje štite dete od bolesti. Dojenjem se postiže i jaka emocionalna povezanost između majke i deteta.

Deca koja iz bilo kojeg razloga nisu dojena ili majka nema dovoljno mleka, treba da dobijaju ono mleko koje je po svom sastavu najsličnije majčinom mleku. Organizam je još jako osetljiv i nezreo i nikako se ne sme davati kravlje mleko koje izaziva mnoge tegobe.
Kravlje mleko po sastavu ne odgovara prehrambenim potrebama odojčeta, jer sadrži previše belančevina i premalo masnih kiselina, mineralnih materija, ugljenih hidrata i vitamina.

HiPP početne i nastavne formule svojim sastavom odgovaraju najnovijim nutricionističkim preporukama i podležu strogim kontrolama. HiPP mleka za odojčad su zamena za kravlje mleko, a ne za majčino mleko. Pripremljena su od sirovina iz organsko biološkog uzgoja, što znači da su krave muzare na slobodnoj ispaši na pašnjacima na kojima je zabranjeno prskanje herbicidima i ostalim hemikalijama. Zabranjeno je korišćenje kosnog brašna i hormona u ishrani stoke kao i preventivno davanje antibiotika.

Receptura mleka za odojčad sledi preporuke:
1. Svetske zdravstvene organizacije (WHO-a)
2. Komisije za ishranu austrijskog društva za lečenje dece i omladine
3. Evropskog društva za pedijatriju, gastroenterologiju i ishranu (ESPGAN-a)
4. Evropskog društva za pedijatrijsku alergiju i imunologiju (ESPAC-ija)

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hipp , mleko , combiotic , 1 , 300 , g , br-2358 , hipp