Apotekaonline
Korpa

HERBAFAST CONCEPT KAPSULE

HERBAFAST CONCEPT KAPSULE
Trenutno nema u nabavci
HERBAFAST CONCEPT KAPSULE
1,280.00 RSD
  • Lager: Trenutno nema u nabavci
  • Brend: ABELA PHARM
  • Šifra proizvoda: BR-51000
Pregleda: 2721

Opis proizvoda

Najnoviji preparat za mršavljenje Herbafast CONCEPT® sadrži prečišćene proteine biljnog porekla čijim se dejstvom snažno smanjuje apetit. Ovi proteini pojačavaju oslobađanje supstance koja na potpuno prirodan način signalizira mozgu da je u organizam uneto dovoljno hrane. Stvara se osećaj sitosti i suzbijaju napadi gladi, ostvarujući mršavljenje bez dijete.

Novi, unapređeni Kapsaicin u preparatu Herbafast CONCEPT® snažno podstiče termogeni efekat kojim se višak unetih kalorija pretvara u energiju, a ne skladišti kao mast. Tehnološki obradjeno hlebno drvo - Poria Cocos u preparatu Herbafast CONCEPT® deluje relaksirajuće, što je od izuzetne važnosti u periodu mršavljenja kada osećamo nervozu, umor i preopterećenost.

Suzbija napade gladi i smanjuje apetit:
Jedinstvena, posebno patentirana formula za mršavljenje, u samo jednoj kapsuli preparata Herbafast CONCEPT®, suzbija napade gladi i pruža jak i dugotrajan osećaj sitosti tokom čitavog dana. Potpuno novi sastojak čine posebno prečišćeni proteini biljnog porekla čijim se dejstvom na prirodan način smanjuje apetit. Naime, istraživanja su pokazala da vrlo često unosimo veću količinu hrane nego što je potrebno jer informacija da smo siti prekasno stigne do našeg mozga. Aktivne komponente u preparatu Herbafast CONCEPT® ubrzano signaliziraju da je dovoljno hrane pojedeno i tako suzbijaju preterane napade gladi.

Intezivno sagoreva masne naslage uz osećaj dodatne pozitivne energije:
Ekstrakt ljute paprike, Kapsaicin, je posebno unapređen u odnosu na prethodnu formulaciju Herbafasta. Nova, unapređena formula snažno podstiče termogeni efekat kojim se višak unetih kalorija pretvara u toplotu, a ne skladišti kao mast. Zahvaljujući procesu termogeneze Herbafast CONCEPT® ubrzava sagorevanje masnih naslaga i pretvara nataložene masti u energiju.

Topi masne naslage sa kritičnih regija:
Masne naslage na stomaku se izuzetno teško skidaju zbog toga što ih organizam sporije sagoreva. Studije su pokazale da aktivni sastojak preparata Herbafast CONCEPT®, zeleni čaj, podstiče aktivnost enzima koji omogućavaju lakše sagorevanje masnih naslaga na stomaku. Istovremeno, smanjuje aktivnost druge vrste enzima koja pospešuje stvaranje masti. Zahvaljujući ovom dejstvu Herbafast CONCEPT® ubrzava sagorevanje masti nataloženih na stomaku i pretvara ih u dodatnu energiju za svakodnevne aktivnosti.

Detoksikacija:
Nakupljanje toksina u organizmu tokom procesa mršavljenja pojačava hroničan umor i osećaj da imamo manje energije. Herbafast CONCEPT® antioksidativnim svojstvima Kapsaicina i zelenog čaja otklanja slobodne radikale i tako sprečava njihovo štetno delovanje: smanjuje osećaj zamora i poboljšava fizičko i mentalno stanje. Istovremeno, Poria Cocos u preparatu Herbafast CONCEPT® ubrzava izbacivanje suvišne tečnosti i eliminaciju toksina iz organizma. Ubrzanom i poboljšanom detoksikacijom gubi se potkožno masno tkivo i celulit. Ekstrakti korena lotusa i zelenog čaja u preparatu Herbafast CONCEPT® deluju povoljno na normalizovanje šećera i holesterola.

Antistresno dejstvo tokom mršavljenja:
Tehnološki obrađena Poria Cocos, u preparatu Herbafast CONCEPT® deluje relaksirajuće, što je od izuzetne važnosti u periodu mršavljenja kada osećamo nervozu, umor i preopterećenost. Stres utiče na stvaranje hormona odgovornih za skladištenje masti pa antistresna komponenta preparata Herbafast CONCEPT® ne samo da pruža osećaj blagostanja i zadovoljstva, već i doprinosi da se smanji mogućnost nastanka novih masnih naslaga.

Pakovanje: 10 kapsula

Sastojci:
suvi ekstrakt lista zelenog čaja 150 mg, suvi ekstrakt korena lotosa 86 mg, suvi ekstrakt ploda indijskog hlebnog drveta 81 mg, ekstrakt proteina krompira 150 mg, kapsaicin 2 mg
Upozorenja

Način korišćenja:
Jednom dnevno po 1 kapsula, najbolje ujutru pre doručka, uz čašu vode. U toku primene preparata, preporučuje se uzimanje 1,5-2 litra vode dnevno.

Načina čuvanja:
Čuvati van domašaja dece.

Pažljivo pročitati uputstvo priloženo od strane proizvođača. Preparat nije zamena za obroke i normalnu ishranu.
Savetuje se oprez osobama sklonim alergijskim reakcijama. Hronični bolesnici mogu da koriste Herbafast CONCEPT® za mršavljenje samo uz konsultaciju sa lekarom.
Preparat nije namenjen deci mlađoj od 13 godina, trudnicama niti dojiljama.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.