• HERBAFAST CONCEPT KAPSULE

Najnoviji preparat za mršavljenje Herbafast CONCEPT® sadrži prečišćene proteine biljnog porekla čijim se dejstvom snažno smanjuje apetit. Ovi proteini pojačavaju oslobađanje supstance koja na potpuno prirodan način signalizira mozgu da je u organizam uneto dovoljno hrane. Stvara se osećaj sitosti i suzbijaju napadi gladi, ostvarujući mršavljenje bez dijete.

Novi, unapređeni Kapsaicin u preparatu Herbafast CONCEPT® snažno podstiče termogeni efekat kojim se višak unetih kalorija pretvara u energiju, a ne skladišti kao mast. Tehnološki obradjeno hlebno drvo - Poria Cocos u preparatu Herbafast CONCEPT® deluje relaksirajuće, što je od izuzetne važnosti u periodu mršavljenja kada osećamo nervozu, umor i preopterećenost.

Suzbija napade gladi i smanjuje apetit:
Jedinstvena, posebno patentirana formula za mršavljenje, u samo jednoj kapsuli preparata Herbafast CONCEPT®, suzbija napade gladi i pruža jak i dugotrajan osećaj sitosti tokom čitavog dana. Potpuno novi sastojak čine posebno prečišćeni proteini biljnog porekla čijim se dejstvom na prirodan način smanjuje apetit. Naime, istraživanja su pokazala da vrlo često unosimo veću količinu hrane nego što je potrebno jer informacija da smo siti prekasno stigne do našeg mozga. Aktivne komponente u preparatu Herbafast CONCEPT® ubrzano signaliziraju da je dovoljno hrane pojedeno i tako suzbijaju preterane napade gladi.

Intezivno sagoreva masne naslage uz osećaj dodatne pozitivne energije:
Ekstrakt ljute paprike, Kapsaicin, je posebno unapređen u odnosu na prethodnu formulaciju Herbafasta. Nova, unapređena formula snažno podstiče termogeni efekat kojim se višak unetih kalorija pretvara u toplotu, a ne skladišti kao mast. Zahvaljujući procesu termogeneze Herbafast CONCEPT® ubrzava sagorevanje masnih naslaga i pretvara nataložene masti u energiju.

Topi masne naslage sa kritičnih regija:
Masne naslage na stomaku se izuzetno teško skidaju zbog toga što ih organizam sporije sagoreva. Studije su pokazale da aktivni sastojak preparata Herbafast CONCEPT®, zeleni čaj, podstiče aktivnost enzima koji omogućavaju lakše sagorevanje masnih naslaga na stomaku. Istovremeno, smanjuje aktivnost druge vrste enzima koja pospešuje stvaranje masti. Zahvaljujući ovom dejstvu Herbafast CONCEPT® ubrzava sagorevanje masti nataloženih na stomaku i pretvara ih u dodatnu energiju za svakodnevne aktivnosti.

Detoksikacija:
Nakupljanje toksina u organizmu tokom procesa mršavljenja pojačava hroničan umor i osećaj da imamo manje energije. Herbafast CONCEPT® antioksidativnim svojstvima Kapsaicina i zelenog čaja otklanja slobodne radikale i tako sprečava njihovo štetno delovanje: smanjuje osećaj zamora i poboljšava fizičko i mentalno stanje. Istovremeno, Poria Cocos u preparatu Herbafast CONCEPT® ubrzava izbacivanje suvišne tečnosti i eliminaciju toksina iz organizma. Ubrzanom i poboljšanom detoksikacijom gubi se potkožno masno tkivo i celulit. Ekstrakti korena lotusa i zelenog čaja u preparatu Herbafast CONCEPT® deluju povoljno na normalizovanje šećera i holesterola.

Antistresno dejstvo tokom mršavljenja:
Tehnološki obrađena Poria Cocos, u preparatu Herbafast CONCEPT® deluje relaksirajuće, što je od izuzetne važnosti u periodu mršavljenja kada osećamo nervozu, umor i preopterećenost. Stres utiče na stvaranje hormona odgovornih za skladištenje masti pa antistresna komponenta preparata Herbafast CONCEPT® ne samo da pruža osećaj blagostanja i zadovoljstva, već i doprinosi da se smanji mogućnost nastanka novih masnih naslaga.

Pakovanje: 10 kapsula

Sastojci:
suvi ekstrakt lista zelenog čaja 150 mg, suvi ekstrakt korena lotosa 86 mg, suvi ekstrakt ploda indijskog hlebnog drveta 81 mg, ekstrakt proteina krompira 150 mg, kapsaicin 2 mg
Upozorenja

Način korišćenja:
Jednom dnevno po 1 kapsula, najbolje ujutru pre doručka, uz čašu vode. U toku primene preparata, preporučuje se uzimanje 1,5-2 litra vode dnevno.

Načina čuvanja:
Čuvati van domašaja dece.

Pažljivo pročitati uputstvo priloženo od strane proizvođača. Preparat nije zamena za obroke i normalnu ishranu.
Savetuje se oprez osobama sklonim alergijskim reakcijama. Hronični bolesnici mogu da koriste Herbafast CONCEPT® za mršavljenje samo uz konsultaciju sa lekarom.
Preparat nije namenjen deci mlađoj od 13 godina, trudnicama niti dojiljama.

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

HERBAFAST CONCEPT KAPSULE

  • Brend: ABELA PHARM
  • Šifra: BR-51000
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 1.280,00 din


Tagovi: herbafst, koncept, kapsule, mrsavljenje, kilogrami, visak, masne, naslage, detoksikacija