Apotekaonline
Korpa

GRAVIOLA

GRAVIOLA
0.00 RSD
 • Lager: Artikla nema u proizvodnji
 • Brend: OSTALO
 • Šifra proizvoda: BR-541651
Kupovina: 0
Pregleda: 1348

Opis proizvoda

Sve veći broj naučnika i doktora preporučuje biljku Graviolu kao prevenciju te alternativnu opciju samog izlečenja karcinoma.
Graviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vest sve više širi. Ovo čudesno stablo koje raste duboko u amazonskoj prašumi, efikasno i na prirodni način uništava ćelije raka snagom nekoliko stotina puta jačom od hemoterapije, a da pri tome ne šteti zdravim ćelijama. Zbog toga, prirodna terapija Graviolom ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine te gubitak kose pa je pogodna za preventivu i pomoć pri lečenju raznih tipova karcinoma.

Lekovita Graviola:
Graviola, latinskim nazivom Annona muricata, zimzelena je biljka poreklom iz Južne Amerike. Na engleskom jeziku, Graviola ima nadahnuti naziv „soursop“ što znači Izvorni sok.
O lekovitosti Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lekova koji je ovu biljku podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina. Istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz Graviole, annona acetogenini, ubijaju maligne ćelije čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog creva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Iako je najpopularnija zbog snažnog delovanja u prevenciji i borbi protiv karcinoma, Graviola ima i druge blagodeti:

 • Antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno delovanje;
 • Jača imunološki sistem i štiti od smrtonosnih infekcija;
 • Jača telo i pojačava životnu energiju;
 • Ima umirujući efekat i snižava visoki krvni pritisak;
 • Podrška je limfnom sistemu i cirkulaciji;
 • Koristi se kao sredstvo protiv bolova (analgetik), kod artritisa i drugih upala;
 • Pomaže u lečenju bolesti srca, astme, dijabetesa te problema s jetrom;
 • Deluje kao antidepresiv, pomaže kod stresa, depresije i nervnih poremećaja;

Kako se koristi:
Zavisno od kvaliteta lista Graviole, preporučena terapeutska dnevna doza može da bude 3 do 5 grama praha usitnjenog lišća.  Ukoliko se radi o prahu najvišeg kvaliteta, preporučena terapeutska dnevna doza je 3g, a za prevenciju i opšte jačanje imuniteta dovoljno je uzimati 1g dnevno (jednu kafenu kašičicu). Za prah Graviole slabijeg kvaliteta, potrebno je povećati dozu. Lišće Graviole se može uzimati pre, posle i za vreme hemoterapije. Za vreme terapije sa Graviolom potrebno je unositi dovoljno tečnosti, oko 1,5 do 2l dnevno radi ispiranja štetnih supstanci iz organizma. Pri dugotrajnom korišćenju savetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka 3 meseca upotrebe. Savetujemo korišćenje proizvoda koji je spakovan u plastičnoj ambalaži te doziranje plastičnom kašičicom ili dozatorom.
List Graviole se može kupiti u obliku praha, tableta i kapsula. Ukoliko ste pristalica što zdravijeg, a posebno ukoliko koristite Graviolu u terapeutske svrhe, savjetujemo vam da koristite najprirodnije oblike- list u prahu ili voćni sok od zrelih plodova Graviole. Kapsule i tablete sadrže određeni postotak tzv. kontaminata (zgušnjivača, kliznih sredstava i dr.) čije se unošenje ne preporučuje osobama sa narušenim zdravstvenim stanjem. Savetujemo vam koristite samo proizvode proverenog porekla i najvišeg kvaliteta za maksimalan zdravstveni učinak.

Pakovanje:
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.