Apotekaonline
Korpa

Glutation 30 kapsula

Glutation 30 kapsula
SNIŽENA CENA -19 %
Glutation 30 kapsula
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
3.990,00 RSD
4.950,00 RSD

Opis proizvoda

ŠTA JE GLUTATION?

Hemijski, glutation je tripeptid, molekul koji sadrži 3 aminokiseline – glutamin, glicin i cistein. Glutation je prisutan u svim našim ćelijama, a najviše ga ima u ćelijama jetre i na plućnom parenhimu, jer su ovo tkiva koja su najviše izložena toksinima iz spoljašnje sredine. U celom organizmu se nalazi oko 30 gr glutationa, a naša tkiva potroše oko 3gr dnevno. Njegova endogena proizvodnja počinje da opada oko 20te godine i tada postajemo podložniji različitim bolestima.

Šta sve dovodi do smanjenja glutationa u ćelijama?

 •  Proces starenja
 •  Upotreba alkohola
 •  Pušenje
 •  Lekovi
 •  Paracetamol
 •  Kofein
 •  Zapaljenje
 •  Fizički i mentalni napor
 •  Manjak sna
 •  Stres
 •  Teški metali
 •  Zagađenje vazduha
 •  UV zračenje

KOJE SU KORISTI GLUTATIONA?

 • Imuni sistem – glutation pruža snažnu podršku imunom sistemu
 • Oporavak – glutation ubrzava oporavak od svih bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija, otklanja umor i malaksalost, vraća snagu i vitalnost
 • Jetra – glutation učestvuje u svim procesima deteksifikacije, ubrzava eliminaciju toksina, hemikalija, potencijalnih karcinogena i drugih zagađivača.
 • Pluća – glutation se u velikim koncentracijama nalazi u plućima, čuva plućno tkivo i omogućava zdravu i nesmetanu razmenu gasova. Nasuprot tome, glutation je drastično smanjen kod pušača, čime se stvaraju uslovi za razvoj hroničnih bronhitisa, opstruktivne bolesti pluća, kao i plućnog kancera.
 • Funkcija ćelije –glutation omogućava pravilno i efikasno funkcionisanje svake ćelije.
 • Koža – glutation ima fantastičnu sposobnost da sprečava formiranje melanina i nastanak fleka. Koža lica postaje blistavija, svetlija, a dovodi i do uklanjanja bora pospešujući proizvodnju kolagena.
 • Povećava sportske performanse – povećava proizvodnju azotnog oksida(NO) – smanjuje umor, ubrzava oporavak i povećava snagu
 • Starenje– glutation pokazuje snažan antiageing efekat i usporava starenje svih ćelija
 • Nervni sistem – Glutation čuva nervni sistem, poboljšava kognitivne sposobnosti i oporavak nakon neuroloških oboljenja, posebno moždanih udara
 • Obnavlja druge antioksidante – glutation pomaže funkcionisanju i obnavljanju i drugih važnih antioksidanasa, kao što su vitamn C, vitamin E i alfa-lipoinska kiselina

 Kada nam je glutation potreban?

 • Kod svih virusnih infekcija – ubrzava eliminaciju virusa i podstiče telo na brži oporavak
 • Plućne infekcije – upale pluća, bronhitisi, astme (u plućima se normalno stvara velika količina glutationa kako bi se zaštitila od zagađivača prisutnih u vazduhu)
 • Sva oboljenja jetre – masna jetra, hepatitisi, ciroze, preopterećenost lekovima (glutation jedini deluje i na fazu 1 i na fazu 2 detoksikacije)
 • Insulinska rezistencija, dijabetes i njegove komplikacije – svi dijabetičari imaju niske nivoe glutationa u organizmu
 • Kardiovaskularne bolesti – glutation sprečava razvoj ateroskleroze
 • Stresna stanja i hroničan umor – glutation daje energiju nepohodnu za dnevno funkcionisanje, eliminiše umor, malaksalost i pruža bolju toleranciju na stresna stanja.

Sastav:
1 kapsula sadrži 250mg visoko-bioraspoloživog glutationa

Način primene:
1 kapsula dnevno pre obroka, bezbedan za kontinuiranu primenu

Pakovanje:
30 kapsula

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).

Tagovi: glutation , 30 , kapsula