Apotekaonline
Korpa

FITOCEA KREM

FITOCEA KREM
479.00 RSD
Kupovina: 5
Pregleda: 2032

Opis proizvoda

FITOCEA KREM

Hidratantni krem sa ekstraktom biljke Echinacea Purpurea.

Fitocea je hidratatntni krem za regeneraciju kože sa ekstraktom biljke Echinacea Purpurea uz dodatak 5 % pantenola, uljanog ekstrakta  nevena, ekstrakta kamilice, soka aloje, glicerina i ksilitola.

Ehinacea jača imunitet kože štiteći je od infekcija, regeneriše oštećenu kožu tako što stimuliše sintezu novog tkiva i obnavlja lipidnu barijeru kože. Osim toga, ublažava ekcem i inhibiše virus herpesa.

Pantenol u koncentraciji od 5% smiruje crvenilo i iritacije na koži.

Cvet nevena smiruje upale na koži kod atopijskog dermatitisa i sprečava pojavu akutnog dermatitisa nakon postoperativnog zračenja.

Kamilica smiruje crvenilo i nadraženost kože kod kontaktnog dermatitisa, atopijskog ekcema i oštećenja kože.

Aloe Vera sok deluje hidratišuće – zadržava vlagu u koži, održava integritet kože i i štiti  je od dermatitisa nakon izlaganja kože zračenju.

Glicerin i ksilitol su humektansi koji zadržavju vlagu u koži i time sprečavaju njeno isušivanje. Kombinacija glicerina i ksilitola hidratiše kožu, sprečava transepidermalni gubitak vode i poboljšava biomehanička svojstva kože.

FITOCEA krem se preporučuje za regeneraciju kože u sledećim indikacijama:

v  Ekcem

v  Atopijski dermatitis

v  Herpes

v  Koža tretirana zračenjem

v  Ožilljci

v  Poderotine


Pakovanje: 50g

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.