Apotekaonline
Korpa

Eucerin DermoCapillaire

U ovoj kategoriji nema unetih proizvoda.

DermoCapillaire je linija proizvoda za negu kose koja, ova linija proizvoda sadrži šampone, maske i balzame za kosu, a fokusira se na rešavanje problema s kosom kao što je suva, lomljiva i beživotna kosa.

DermoCapillaire proizvodi sadrže kombinaciju hidratantnih i hranjivih sastojaka, uključujući aminokiseline, kolagen i ceramide, koji pomažu da se kosa čini sjajnijom, jačom i zdravijom.

Eucerin DermoCapillaire oslobađa kožu glave od mikro-zapaljenja koji su vodeći faktor u nastajanju problema, kao što su perut, suva i iritirana koža glave, osetljiva koža glave i nekih oblika proređivanja kose.

Nega kose

Nega kose podrazumeva korišćenje proizvoda i postupaka koji pomažu u održavanju zdrave i sjajne kose. To uključuje korišćenje šampona i balzama za kosu, korišćenje maske za kosu, češće šišanje kako bi se izbeglo lomljenje kose, korišćenje balzama kao i korišćenje zaštite od sunca.

Suva, lomljiva kosa

Suva i lomljiva kosa su čest problem koji može biti uzrokovan različitim faktorima kao što su nezdrava ishrana, neadekvatna nega kose. Kako bi se rešili ovih problema, potrebno je promeniti način nege kose i koristiti proizvode koji će hidrirati i hraniti kosu. To uključuje korišćenje šampona i balzama za suvu kosu, korišćenje maske za kosu barem jednom nedeljno, korišćenje balzama i korišćenje zaštite od topline.

Osetljiva koža glave

Uzroci za osetljivu kožu glave mogu biti razni: nepravilna ishrana, nepravilno i često nanošenje boje za kosu, neadekvatni preparati za negu kose, klima, stres i napetost. Svakodnevno pranje kose i korišćenje preparata za negu kose koji sadrže alkohol vremenom isušuju kožu glave. Za pranje kose koristite veoma blage šampone i vašu kosu oblikujte preparatima koji ne sadrže alkohol.

Konstantan svrab može ukzivati na gljivično oboljenje kože glave, bele ili žute ljuspice mogu ukazivati na perut ili seboreični drmatitis, crveni ili srebrnkasti pečati mogu ukazivati na psorijazu.