Apotekaonline
Korpa

WOW TOYS

WOW igračke dizajnirane su u Velikoj Britaniji od 1997. godine. Naše igračke su potpuno sigurne, izdržljive i zabavne za igranje za malu decu i bebe od 10 meseci. Svi su međusobno kompatibilni, napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i napravljeni da traju, tako da ih možete sa sigurnošću prenositi sa jedne generacije na sledeću. U 2020. godini pokrenuli smo kolekciju slagalica za decu od 5 i 10 godina. Slagalice oblika oblika životinja kompanije Madd Capp jedinstvene su u Velikoj Britaniji, a imaju oblik izrezane oko glave i tela životinje. Nudimo 100 slagalica i 550 do 700 komada koje bi mogle biti izazov za odrasle.
U WOW Toys ćemo uvek promovisati dobru i dugotrajnu igru!

Brend: WOW TOYS
WOW IGRAČKA BRODIĆ TOMMY TUG BOAT
WOW IGRAČKA BRODIĆ TOMMY TUG BOATWow je britanski brend koji u fokus stavlja decu i njihovu bezbednost. Pri izadi igračaka ne koriste se veštačke boje niti PVC, što igračke čini bezbednijim za igru.Stavite Tomija u kadu i gledajte kako plovi kao pravi čamac. Tomi, kapetan i njegov pas zajedno kreć..
1.299,00 RSD
Brend: WOW TOYS
WOW IGRAČKA SET FARMA
WOW IGRAČKA SET FARMAU ponudi su tri fantastične igračke!Omogućite Vašem mališanu putovanje kroz polja traktorom.Za vreme putovanja dimnjak na traktoru se pomera gore-dole dok se traktor kreće, tako da Vaš mališan vrlo lako može zamisliti sve vrste stvarnih avantura!Neka Vaš mališan pomogne i Meri..
4.299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)