Apotekaonline
Korpa

WATERPIK

WATERPIK - Apoteka Online
Brend: WATERPIK
Novu Waterpik Nano-Sonic AT-50 ultrazvučnu četkicu za zube odlikuje ergonomski dizajn drške i 16 000 nežnih pokreta vlakana u minuti. Njen jedinstveni uzorak mekih i na vrhu zaobljenih vlakana, delotvorno uklanja naslage sa teško dostupnih mesta.Prednosti korišćenja:Nežno ..
1.449,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® čistač plakaOpis proizvoda: Ovaj Waterpik® nastavak namenjen je prevashodno korisnicima sa implantima, krunicama i mostovima. Dizajniran je tako da pomogne pulsirajućem mlazu da dopre do teško dostupnih mesta. Tri tanka vlaknasta pramena lako uklanjaju tvrdog..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® klasična cevčica za ispiranjeOpis proizvoda: Standardni nastavak za opštu upotrebu u oralnom ispiranju. Efikasno uklanja naslage i ostatke hrane nataložene duboko između zuba i ispod linije desni. Klinički je dokazano da je vodeni mlaz neuporedivno nežniji i duplo del..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® Sensonic® klasična mlaznica visokog pritiskaOpis proizvoda: Za opštu upotrebu. Čisti duboko izmedju zuba i ispod desni. Klinički dokazano da je dva puta bolji od običnog konca za čišćenje zubaGlavu četkice je potrebno zameniti na svakih šest meseci..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® Sensonic® kompaktna glava četkiceOpis proizvoda: Manja i tanja od standardne, kompaktna glava četkice posebno je dizajnirana za precizno čišćenje.Glavu četkice je potrebno zameniti na svaka tri meseca.U pakovanju su tri nove glave četkice.SRSB-3..
1.900,00 RSD
Brend: WATERPIK
WATERPIK KUTIJA ZA NASTAVKEOpis proizvoda:Waterpik® kutija za nastavke predstavlja praktičan, čvrst i higijenski ispravan način za odlaganje i čuvanje cevčica za oralno ispiranje.U kutiju može da stane ukupno 6 bilo kojih nastavaka za oralni tuš...
999,00 RSD
Brend: WATERPIK
WATERPIK NANO-SONIC Zamenska glava četkiceOpis proizvoda:Zahvaljujući mekanim i zaobljenim vlaknima četkica nežno i efikasno uklanjanja naslage sa teško dostupnih mesta.Glavu četkice je potrebno zameniti na svaka 3 meseca.U pakovanju su dve nove glave za Nano-Sonic® ..
999,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® nastavak u obliku četkiceOpis proizvoda: Waterpik® nastavak u obliku četkice osmišljen je tako da ujedno četka i tušira zubnu površinu. Zahvaljujući specijalnom dizajnu, ovim nastavkom korisnik može istovremeno prati i ispirati zube. N..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® nastavak za čišćenje jezikaOpis proizvoda: Ovaj Waterpik® nastavak posebno je osmišljen za čišćenje jezika i osvežavanje daha. Uz blago struganje i akciju ispiranja, čistač jezika uklanja bakterije i jedinjenja sumpora koja žive na jeziku i uzro..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® nastavak za paradontalne džepoveOpis proizvoda: Ovaj Waterpik® nastavak namenjen je prevashodno korisnicima sa implantima, krunicama i mostovima. Dizajniran je tako da pomogne pulsirajućem mlazu da dopre do teško dostupnih mesta. Tri tanka vlaknasta pramena l..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
Waterpik® ortodonski nastavakOpis proizvoda: Nastavak za ortodonske aparate i zubne proteze. Klinički dokazano uklanja tri puta više plaka od zubnog konca i značajno poboljšava zdravlje desni kod ortodontskih pacijenata.Inovativna, zakošena četkica uklanja te&sc..
1.200,00 RSD
Brend: WATERPIK
WATERPIK SENSONIC Kompaktna glava četkiceOpis proizvoda:Manja i tanja od standardne, kompaktna glava četkice posebno je dizajnirana za precizno čišćenje.Glavu četkice je potrebno zameniti na svaka tri meseca.U pakovanju su tri nove glave četkice...
1.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 29 (3 strana)