Apotekaonline
Korpa

SPLASH TOYS

Osnovana 2007. godine, Splash Toys ima sedište u Normandiji, u odeljenju Eure (27). U decembru 2008. godine kupio je istorijski francuski brend „Nordy“ i razvio novu verziju „Pigeon Shoot“. Kasnije su razvijene dalje igre pucanja kako bi se proširio opseg. Zatim su 2013. godine Splash Toys distribuirali u Francuskoj i Beneluksu živopisne i inovativne igračke poput poznatih Robo Fish i Teksta, koje su bile prekretnica za kompaniju. Od 2017. godine postavljen je novi izložbeni salon u Boulogne-Billancourt, takođe domu naših marketinških i strateških timova.
Za 11 godina, Splash Toys postali su jedan od „ne propuštanih“ glumaca na francuskom tržištu igračaka. „Mi smo kreatori, ali i distributeri igračaka i igara koje pronalazimo širom sveta“, naglašava Najib-Michel Faiad, izvršni potpredsednik Splash Toys-a.
Zahvaljujući svom stalno angažovanom timu, prateći sve modne trendove i pojave u porastu, Splash Toys bira i modelira svoje nove kolekcije i kreira svoje linije igračaka. 40% igračaka dizajnira, izrađuje i distribuira Splash Toys, dok 60% dolazi iz svetskih partnerstava kao što su MGA, Zapf ... dopunjavajući na strateški način svoju ponudu igračaka.
Ojačana uspehom, kompanija se brzo razvijala poslednjih godina.
Ove godine bila je prilika da Splash Tois još jednom dobiju „Nagradu za odlične igračke“ u Omiljenoj kategoriji žirija za L.O.L iznenađenje! Zabava u sakupljanju mini lutki mora se imati više od jedne godine u Francuskoj.
Tri filijale su osnovane u Holandiji, Nemačkoj i Kini, proizvodi su široko dostupni u maloprodaji hrane i neprehrane, internet prodavnicama ...

Brend: SPLASH TOYS
SPLASH TOYS IGRAČKA KAMI KAMELEON
SPLASH TOYS IGRAČKA KAMI KAMELEONKameleonima je vreme za večeru!Zato insekti, čuvajte se njihovih dugačkih jezika koji vas mogu dohvatiti iz svih pravaca!Pritisni svog kameleona da bi mu izleteo jezik!Ali moraš sačekati pravi trenutak za to i pazi da ne udariš u prepreke!Ko uhvati najviše insekata ..
2.700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)