Apotekaonline
Korpa

SLUBAN

Od 2007. godine Sluban Europe je uvoznik i distributer građevinskih setova Sluban u celoj Evropi. Po potrebi isporučujemo svoje proizvode veletrgovcima i trgovcima i podržavamo ih promotivnim materijalom.
Svake godine ćemo se naći na Sajmu igračaka u Nirnbergu, gde izlažemo naše najnovije setove zgrada. Svake godine obimnoj kolekciji dodaju se novi predmeti.
Sluban je alternativna marka građevinske opeke koja je takođe kompatibilna sa drugim markama građevinske opeke. Sluban je dostupan u Holandiji od 2008. godine od velikog broja prodavaca igračaka. Sluban ima širok asortiman sa vrlo različitim temama i proizvodima, pogodan za decu uzrasta od 6 - 12 godina.
Naša vizija
Dete koje se igra građevinskom ciglom razvija motoričke sposobnosti i podstiče maštu. Sluban želi da igranje građevinskim ciglama bude dostupno svima.
Odlični Sluban setovi u raznim temama i svi vrlo povoljni! To je ono što Sluban čini jedinstvenim.

Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE AERODROMSKO VATROGASNO VOZILO 381KOM
Sluban kocke, aerodromsko vatrogasno vozilo sastoji se od 381 kom i dolazi u kompletu koji obrađuju različite teme.Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru, razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima..
3.096,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE ATOMSKA OLUJA AVION MUNJA 211 KOM
Sluban kocke atomska oluja avion munja kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme.Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru, razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Ovaj konstruktivni set se sastoji od 211 delova od kojih je potrebno sastaviti patrolni avion.Set sa..
1.199,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE AUTOBUS 235 KOMADA
SLUBAN KOCKE AUTOBUS Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Materijal: PlastikaUzrast: 6G+Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe ..
1.299,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE BAGER, 212 KOMADA
SLUBAN KOCKE BAGERSluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Materijal: PlastikaUzrast: 6G+Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotrebe sredsta..
1.099,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE BRZA HRANA 78 KOM
SLUBAN KOCKE BRZA HRANA 78 KOMSluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Sluban brza hrana je interesantna i edukativna igračka koja se sastoji od 78 delova. Set sadrži sitne..
470,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE DVORAC IZ SNOVA 271 KOMADA
SLUBAN KOCKE DVORAC IZ SNOVASluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Materijal: PlastikaUzrast: 6G+Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upotr..
2.199,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE FORMULA SREBRNA STRELA, 257 KOMADA
SLUBAN KOCKE FORMULA SREBRNA STRELASluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Materijal: PlastikaUzrast: 6G+Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez..
1.299,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE KUĆA SA BAZENOM 293 KOM
SLUBAN KOCKE KUĆA SA BAZENOM 293 KOMSluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Sluban kuća sa bazenom je interesantna i edukativna igračka koja se sastoji od 293 dela. Set sa..
1.490,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE KUĆICA ZA KONJIĆE, 526 KOMADA
SLUBAN KOCKE KUĆICA ZA KONJIĆESluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Materijal: PlastikaUzrast: 6G+Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez upot..
3.499,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE LUKSUZNA JAHTA
SLUBAN KOCKE LUKSUZNA JAHTASluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.328 delovaMaterijal: PlastikaUzrast: 6G+Pol: DevojčiceOdržavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim d..
2.000,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE PIRATSKI RATNIČKI BROD, 226 KOMADA
SLUBAN KOCKE PIRATSKI RATNIČKI BRODSluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.Materijal: PlastikaUzrast: 6G+Održavanje-čuvanje: Vlažnom krpom sa neutralnim deterdžentom, bez..
1.199,00 RSD
Brend: SLUBAN
SLUBAN KOCKE POLICIJSKA STANICA 492 KOM
SLUBAN KOCKE POLICIJSKA STANICA 492 KOMSluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban policijska stanica je interesantna i edukativna igračka koja se sastoji od 492 dela...
3.999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)