Apotekaonline
Korpa

NUTRINO

Iza brenda Nutrino stoji BFF - Baby Food Factory, nova fabrika sa najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta jedan od najvažnijih zadataka. Proizvodnja Nutrina zadovoljava najsavremenije svetske standarde, a sirovine koje koristimo su vrhunskog kvaliteta i od sertifikovanih dobavljača.
Nutrino je tu da pomogne svakoj mami u njenoj najlepšoj ulozi i najvažnijem pozivu na svetu, jer u Nutrinu uživaju sva deca, a svaka mama prepoznaje sigurnog saveznika koji nudi najbolje za njeno dete.
Kvalitet, sigurnost, profesionalizam, empatija i inovacije su vrednosti koje vode naš rad dan za danom.
Nutrino stalno radi na inovacijama kako bi ponudio Vašoj bebi proizvode najvišeg kvaliteta u smislu organoleptičkih i senzornih karakteristika, fizičko-hemijskih vrednosti, visokih mikrobioloških kriterijuma, odsustva zagađivača i presticida ili bilo koje druge vrste supstanci koje mogu ugroziti zdravlje beba.
Svi sastojci koji se koriste u proizvodnji Nutrina ispunjavaju stroge standarde kvaliteta u smislu organoleptičkih i senzornih karakteristika, fizičko-hemijskih vrednosti, visokih mikrobioloških kriterijuma, odsustva zagađivača i pesticida ili bilo koje druge vrste supstanci koja mogu ugroziti zdravlje beba.
Ne postoji veća odgovornost od rada na konstantnom poboljšanju kvaliteta i to od sastojaka naših proizvoda do finalnog proizvoda.

Brend: NUTRINO
NUTRINO BEZMLEČNA KAŠA 5 ŽITARICA SA JABUKOM I BANANOM 200G
NUTRINO BEZMLEČNA KAŠA 5 ŽITARICA SA JABUKOM I BANANOM 200GNutrino bezmlečna instant kaša 5 žitarica sa jabukom i bananom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sa..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO BEZMLEČNA KAŠA SA KAKAOM 200G
NUTRINO BEZMLEČNA KAŠA SA KAKAOM 200G Nutrino bezmlečna kaša sa kakaom 200gDijetetski proizvod. Hrana za odojčad i malu decu. Za uzrast od 8. meseca. Sadrži gluten. Pakovano u zaštitnoj atmosferi.Pakovanje sa ziperom čuva svežinu. Žitne kaše „NUTRINO“ se proizvode od prirodnih sastojaka i dodat..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ JABUKA I JAGODA 200ML
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ JABUKA I JAGODA 200MLNutrino junior sokić jabuka i jagoda 200 ml, 100% voće, bez dodatog šećera. Sastav:Voćni sok 100% ( voćni sok jabuke od koncentrisanog voćnog soka 75%, kaša jagode 25%), vitamin C ( L-askorbinska kiselina).Pakovanje: 200 ml..
0,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ SOČNA JABUKA 200ML
NUTRINO JUNIOR SOKIĆ SOČNA JABUKA 200MLNutrino junior sokić sočna jabuka 200 ml, 100% voće, bez dodatog šećera. Sastav:Voćni sok jabuke 100%, vitamin C (L-askorbinska kiselina).Pakovanje: 200 ml..
71,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO KOMPOTIĆ JABUKA SUVA ŠLJIVA I SUVO GROŽĐE 200ML
NUTRINO KOMPOTIĆ JABUKA SUVA ŠLJIVA I SUVO GROŽĐE 200MLNutrino kompotić jabuka, suva šljiva, suvo groždje 200ml, je napravljen od prirodnih sastojaka po bakinom receptu. Ukusna užina. Obezbeđuje mališanima prirodnu snagu i energiju.Sastav:Voda, voćni sok jabuke od koncentrisanog voćnog soka 9%, kaša..
0,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 200G
NUTRINO MLEČNA KAŠA 7 ŽITARICA 200GNutrino mlečna instant kaša 7 žitarica 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino žitn..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEČNA KAŠA OD PIRINČA 200G
NUTRINO MLEČNA KAŠA OD PIRINČA 200GNutrino mlečna instant kaša od pirinča 200g  je kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva svojstva. Nutrino kaša..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEČNA KAŠA PIRINAČ I KUKURUZ SA BANANOM 200G
NUTRINO MLEČNA KAŠA PIRINAČ I KUKURUZ SA BANANOM 200GNutrino mlečna instant kaša pirinač i kukuruz sa bananom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva s..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEČNA KAŠA PRVI GRIZ SA BANANOM 200G
NUTRINO MLEČNA KAŠA PRVI GRIZ SA BANANOM 200GNutrino mlečna instant kaša prvi griz sa bananom 200g je žitna kaša koja se proizvodi od prirodnih sastojaka i dodatno je obogaćena sa 13 vitamina i 3 minerala - Fe, Zn, J koji ne podležu termičkoj obradi. To im omogućava da sačuvaju sva svoja hranjiva sv..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEČNA KAŠA SA KEKSOM 200G
NUTRINO MLEČNA KAŠA SA KEKSOM  200G Nutrino mlečna kaša sa keksom 200gDijetetski proizvod. Hrana za odojčad i malu decu. Za uzrast od 6. meseca. Sadrži gluten. Pakovano u zaštitnoj atmosferi.Pakovanje sa ziperom čuva svežinu. Žitne kaše „NUTRINO“ se proizvode od pažljivo biranih sastojaka ..
345,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEKCE OVAS I BANANA 200ML
NUTRINO MLEKCE OVAS I BANANA 200MLNutrino mlekce tečna kaša ovas i banana 200ml je tečna žitna kaša za miran san koja daje osećaj sitosti detetu. Spremna je za upotrebu i laka za poneti.Sastav:Mleko sa 2,5% mlečne masti (89%), kaša banane 5%, ovseno brašno 3%, krompirov skrob, fruktoza, voda, inulin..
98,00 RSD
Brend: NUTRINO
NUTRINO MLEKCE OVAS I KEKS 200ML
NUTRINO MLEKCE OVAS I KEKS 200MLNutrino mlekce tečna kaša ovas i keks 200ml je tečna žitna kaša za miran san koja daje osećaj sitosti detetu. Spremna je za upotrebu i laka za poneti.Sastav:Mleko sa 2,3% mlečne masti (91%), ovseno brašno 3%, keks 2% (pšenično brašno, šećer, delimično hidrogenizovana ..
98,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 47 (4 strana)