Apotekaonline
Korpa

MY VITALY

Od početka 2014. godine, MyVitaly promoviše zdravlje i dobrobit jednostavnim, održivim, prirodnim i efikasnim proizvodima za dobrobit. MyVitaly kombinuje modernu naučnu ishranu, stare isceliteljske recepte i prirodne lekove. Cilj nam je da pružimo muškarcima i ženama kvalitetne biljne ekstrakte putem pića, tableta i kozmetičkih proizvoda.
Naša filozofija je usredsređena na drevnu maslinu, simbol lepote i dugovečnosti, kao i prekretnicu naše italijanske tradicije. List masline je glavni sastojak svih MiVitali proizvoda.
 Osnivači MYVITALY prihvataju zdravu mediteransku ishranu, gde masline i maslinovo ulje igraju vodeću ulogu. Ekstravirgino maslinovo ulje bogato je antioksidantima, pomaže u snižavanju holesterola i prirodno je uklanjanje radikala.
Hiljade istraživanja i studija pokazuju da je nekoliko masnih blagodati povezano sa maslinovim drvetom, a posebno sa svojstvima maslinovog lišća. Aktivni sastojci poput Oleuropein, Hidrokitirosol, Elenolic Acid i Rutin igraju glavnu ulogu.
KVALITET
Kvalitet je važan. Posvećeni smo pružanju kupaca najvišeg kvaliteta dodataka. Naš proizvodni proces započinje izborom najfinijih sirovina, a zatim se nastavlja kroz strogu kontrolu kvaliteta tokom svih koraka kako bi se osigurala stabilnost i sigurnost svih finalnih MyVitaly proizvoda.
NAPRAVLJENO U ITALIJI
Svi proizvodi MyVitaly su napravljeni u Italiji i slede HACCP propise kako bi se krajnjim potrošačima osigurali visoki standardi kvaliteta. Sarađujemo sa Univerzitetom u Firenci kako bismo poboljšali kvalitet proizvoda.
PROIZVODI
Proizvode MyVitaly reguliše i odobrava italijansko Ministarstvo zdravlja, sertifikovani su bez glutena od strane AIC (Italijansko udruženje celijakija) i pogodni su za vegetarijance i Vengas. Na stranici samog proizvoda pružamo detaljan list podataka.

Brend: MY VITALY
VERDEPURO SLIM
Verdepuro SlimOpis proizvoda:VERDEPURO SLIM je dodatak ishrani sastavljen od suvih biljnih ekstrakta. Ekstrakt maslinovog lista i zelena kafa utiču na stimulaciju metabolizma lipida i karbohidrata, što je direktan indikator za gubljenje i održavanje uravnotežene kilaže. Ekstrati garc..
2.304,00 RSD
Brend: MY VITALY
VERDEPURO VITA
 Verdepuro Vita Opis proizvoda:VERDEPURO VITA je tečni dodatak ishrani sastavljen od jedinstvene laboratorijske kombinacije ekstratka maslinovog lista i cveta nevena. Antioksidantni efekat maslinovog lista, njegovo aktivno dejstvo na metabolizam lipida i karbohidrata, ..
2.349,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)