Apotekaonline
Korpa

GROW'N UP

GROW'N UP - Apoteka Online
Brend: GROW'N UP
2u1 Tobogan u klackalicu će razveseliti i zaokupiti pažnju Vašeg detetaKarakteristike:Za decu uzrasta od 2-4 godina Spuštajući deo tobogana je napravljen tako da obezbedi sigurnost Vašeg deteta tokom igranja Osnova ljuljaške je neklizajuća i savršena za sig..
7.499,00 RSD
Brend: GROW'N UP
2u1 Klupica i aktivan stocic će razveseliti i zaokupiti pažnju Vašeg detetaKarakteristike:Za decu uzrasta od 2-4 godina Kao aktivan stočić imate mogućnost pristupa i velikom odeljku za odlaganje koji se nalazi ispod klupe Pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebuDim..
7.499,00 RSD
Brend: GROW'N UP
Tabla jednostavnog dizajna za višenamensko korišćenje 3u1 transformacija (tabla sa stalkom, tabla na stoli i sklopljena)Karakteristike:Za decu uzrasta od 2+ godina Lagano pri sklapanju za prenošenje i odlaganje Dvostrana tabla za pisanje (jedna strana pisi brisi flomas..
3.499,00 RSD
Brend: GROW'N UP
2u1 pisaća tabla se može lako pretvoriti u pisaći sto i obrnuto.   Karakteristike:Za decu uzrasta od 3-5 godina Sadrži: stolicu, sunđer za brisanje i papir Pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebuDimenzije:Dimenzije edukativnog Stočića: 40cm x 45cm x 54cm (š..
5.499,00 RSD
Brend: GROW'N UP
Kutija za pesak (peskarnik) koji će razveseliti i zaokupiti pažnju vašeg deteta.Karakteristike:Za decu uzrasta od godinu ipo dana pa naviše Peskarnik je odlična zabava za dvorište Modularni blokovi od kojih je sastavljen mogu se u potpunosti rastaviti i sastaviti U njem..
5.999,00 RSD
Brend: GROW'N UP
Divan i sladak konjić nalik ljuljašci prirediće veliko zadovoljstvo Vašem detetu prilikom igranjaKarakteristike:Za decu uzrasta od 2-4 godina Anatomsko sedlo sa širokom bazom i ručkama koje prijanjaju obezbeđuju sigurnost Vašem detetu Osnova ljuljaške je ne..
4.499,00 RSD
Brend: GROW'N UP
Odličan početnički set za jednog umetnikaKarakteristike:Za decu uzrasta od 3+ godina Lagano pri sklapanju za prenošenje i odlaganje Dvostrani drveni štafelaj, tabla za pisanje (jedna strana sa kukicama za kačenje za papir a druga strana za kredu) Sadrži: 3 kofice za bojice, 3 ..
3.199,00 RSD
Brend: GROW'N UP
 Dvostruki tobogan sa raznim dodacima koji će razveseliti Vaše deteKarakteristike:Za decu uzrasta od 3+ godina Velike, dvostruke platrofme sa dva dobogana za različite izazove Poseduje i zid za penjanje (visine 1.76m) sa pametno osmišljenim ručkama da potpomognu deci u o..
26.999,00 RSD
Brend: GROW'N UP
 Tobogan sa velikim padom koji će razveseliti Vaše deteKarakteristike:Za decu uzrasta od 3+ godina Tobogan sa velikim padom (1.5 m) Sa širokim stepenicama i laganim drškama za hvatanje omogućiće detetu da se lagano popenje uz njega Visina toboga se može lagano re..
9.999,00 RSD
Brend: GROW'N UP
 Tobogan sa ljuljaškom koji će razveseliti Vaše deteKarakteristike:Za decu uzrasta od 3+ godina Sklizni, ljuljaj se, puzi, skoci i ubaci u koš sve ovo se nalazi u jednom proizvodu koji će razveseliti vaše dete Poseduje tobogan za spustanje i deciju ljuljask..
15.490,00 RSD
Brend: GROW'N UP
 Sedište je namenjeno deci od prve godine života pa do njihove dvanaeste godine kada nesmetano mogu da se voze i na prednjem sedištu kola   Pruža maksimalnu zaštitu u automobilu S obzirom da se sedište rasklapa na dva dela i da prati razvijanje deteta sma..
12.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)