Apotekaonline
Korpa

FIDIFARM

Naše putovanje započinje 1985. godine kada je mr.ph  Đuro Šrekais u Minhenu osnovao firmu Dietpharma GmbH koja se bavila farmaceutskim konsaltingom i razvojem inovativnih fomula. Dietpharm Zagreb započinje s radom 1988. godine i tada se prvi put pojavljuju  proizvodi s danas poznatim znakom, zelenom farmaceutskom vagom. Ujedno, počinje intenzivan razvoj firme i širenje proizvodne palete u saradnji sa švajcarskim i evropskim partnerima.
Novo poglavlje u poslovanju Dietpharma započinje 2003. godine kada je Zagrebu, u Rakitju izgrađen novi, savremenio opremljeni poslovno proizvodni objekat koji odgovara zahtevima i izazovima savremene tehnologije i poslovanja.
Od 2007. godine Fidifarm je poslovao u okviru divizije Pharma, odnosno u Strateškom poslovnom području Zdravlje i nega Atlantic Grupe.
Od 2020. Fidifarm postaje deo LURA Grupe, odnosno inovativne farmaceutske kompanije PharmaS.
Više od trideset godina stvaramo program proizvoda koji pomaže u očuvanju zdravlja, prevenciji i lečenju bolesti. Kao preduslov za ostvarenje visoko postavljenih poslovnih ciljeva uspostavili smo sistem vrednosti kojim se rukovodimo – stručnost i profesionalnost. Kontinuirano razvijamo i usvajamo nova znanja i veštine, jer smo potpuno svesni da je naša snaga u znanju i veštinama naših zaposlenih. Razvijamo otvorenu komunikaciju i kvalitetan timski rad koji nas vodi napred.
Uspešnost i kvalitet poslovanja Fidifarma ogledaju se u poznatim proizvodima objedinjenim pod zajedničkom robnom markom Dietpharm i razvoju novih oblika generičkih lekova. Držeći se tradicije svog dosadašnjeg rada i dalje stvaramo jedinstvene, inovativne proizvode koji pomažu u očuvanju zdravlja, prevenciji i lečenju bolesti. Korisnicima pružamo mogućnost stvaranja vlastitog znanja i svesti o zdravlju i na taj način podstičemo odgovoran i svjestan način života kao i ličnu brigu za zdravlje.

Brend: FIDIFARM
HEMERO PROTECT KREMA 4+1gratis
AKCIJA 4+1 gratis!!!akcija traje dok traju zalihe Šta je krem Hemero Protect? Krem Hemero Protect je krem za olakšavanje tegoba sa hemoroidima.Šta sadrži krem Hemero Protect? Krem Hemero Protect sadrži beta-glukan, D-pantenol, alantoin, para..
2.875,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)