Apotekaonline
Korpa

ETERRA

Privredno društvo Eterra doo Beograd,
sa sedištem u Beogradu, ul. Bul. M. Pupina 115v/VII osnovano je 08.03.2010 godine i od tada se bavi proizvodnjom, otkupom, preradom i plasmanom na ino tržišta proizvoda od voća i povća.
Strateško razmišljane i kontrola svih ciklusa u proizvodnji i preradi povrća i posvećivanje pažnje i najmanjim sitnicama dovodi naše privredno društvo u sami vrh u oblasti prerade i plasmana proizvoda od voća i povrća u Srbiji.
Naši finansiski pokazatelji i zadovoljni kupci širom EU su dokaz ozbiljnosti i visoko profesionalne orjentacije naše kompanije.
Tokom svog poslovanja naša kompanija je akcenat u trgovinskom delu dala na plasman proizvoda iz svoje lepeze na inostrana tržišta i saradnji sa vodećim kompanijama iz te oblasti u EU.
Izvozni potencijal naše kompanije je veliki i usmeren na strateško planiraniranje i kvalitet proizvoda sa garancijim kvaliteta.

Brend: ETERRA
ETERRA AMLA PRAH 300g
ETERRA AMLA PRAH 300gOpis proizvoda:Amla sadrži antioksidanse i antidijabetike, ona ima kardioprotektivna, hepatoprotektivna, antitumorska, antiulcerozna svojstva i deluje antibakterijski in vitro i in vivo. Efekti amle pripisuju se njenim antioksidansima, kao što su vitamin C, p..
1.379,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)