Apotekaonline
Korpa

DR. SOFT

Podružnica 'The Shivalika Rugs' koja je svoje korene pronašla davne 1981. godine, dr. Soft je u osnovi kompanija koja je od suštinske važnosti za dom. Opskrbom brojnih maloprodajnih objekata rasprostranjenih u čak 65 zemalja, uključujući SAD, UK, FRANCUSKU, NEMAČKU, ŠVAJCARSKU, AUSTRALIJU, JAPAN, KANADU I MNOGO VIŠE. Dr. Soft je zaista marka koja proizvodi u Indiji i ukrašava svet. Nesumnjivo pionir na polju proizvoda za kućni dekor.
U Dr. Soft-u nas podržava tim iskusnih dizajnera i programera proizvoda sa kumulativnim iskustvom od preko 200 godina i to je ono što nam pomaže da vam predstavimo besprekorne proizvode kako bismo udovoljili definiciji modernog i udobnog doma . Naš asortiman proizvoda uključuje čudesan sastav raskošnih predmeta za uređenje doma! Da, imamo punila za jastuke, zavese, pokrivače, tepihe, pa čak i otirače za vrata i neke sjajne.
Dr. Soft je brend koji u potpunosti odgovara ljudima koji vole da budu kod kuće, i zato mi u kompaniji Dr. Soft nudimo dizajne koji čine domove savršenima! I ne, pod savršenim ne mislimo na idealan. Umesto toga, mislimo na nešto što privlači vaše oči i ima odobrenje vaših najmilijih! Da, prilično smo ozbiljni u tome, čak i ako moramo da smislimo najčešće predmete da bismo to dokazali!
I dok smo u tome, pobrinemo se da naša okolina i ostavi svet boljim mestom za našu sledeću generaciju, tj. Trudimo se da naši proizvodi traju vrlo dugo, takođe istražujemo inovativne načine stvaranja lepih proizvoda otpad od tkanine, otpad od plastičnih boca, morski otpad i još mnogo toga. Naši dizajni nisu samo zamolljivi za vas, već i dovoljno upečatljivi za vaše goste. Toliko da bi želeli da ih usvojite! Napokon, ko ne voli dom koji nije samo urbani, elegantan već i šik, živahan i udoban?

Brend: DR. SOFT
DR. SOFT VLAŽNE MARAMICE ZA ODRASLE
Dr.Soft maramice za odrasle su meke, osvežavajuće, mikrobiološki ispitane maramice sa Aloe Verom. U sastavu emulzije se nalaze prirodne komponente koje deluju regenerativno na kožu. Aloe Vera smanjuje upalne procese na koži i podstiče njihovo zalečenje, a prodirući u dublje slojeve kože čuva ..
133,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)