Apotekaonline
Korpa

DR. MAYER

Nakon skoro decenije provedene u konsultacijama sa profesionalcima u industriji oralne nege, uverili smo se da u ovoj oblasti ima prostora za poboljšanja. Frustrirani trenutnom ponudom na tržištu, prihvatili smo izazov da stvorimo brend kojim će svi potrošači biti zadovoljni i u čijem će izboru svi naći nešto što će im odgovarati.
Okupili smo tim za posebne projekte, koji se sastojao od najboljih profesionalaca u svojim oblastima, uključujući industrijske dizajnere, trgovce i vrhunske usmene tehničare. Nakon mnogo sati provedenih u usavršavanju naših proizvoda, konačno smo imali pravu kombinaciju i brend je rođen. DR. MAYER je napravljen sa strašću i pažnjom, jedini miks koji je zaista važan.
DR. MAYER je brzo postao vodeći brend u kućnoj upotrebi i profesionalnoj nezi zuba
proizvoda i trenutni uspeh na tržištu. Uspeli smo da uradimo ono što smo prvobitno zacrtali - stvorimo brend vrhunskog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Bez obzira koji od naših proizvoda odabrali, garantujemo da ćete biti zadovoljni kupovinom. Napokon, naš stalni razvoj i visoki proizvodni standardi garantuju najviši kvalitet proizvoda na
tržište. Naša misija je da vam vratimo vaš savršen osmeh.
Dakle, iskusite ono što su već uradili brojni zadovoljni kupci i pronađite proizvod koji vam odgovara!
DR. MAYER. Brend koji su za vas dizajnirali profesionalci.

Brend: DR. MAYER
DR. MAYER GTS 1050
DR. MAYER GTS 1050 - električna četkica za zubeOpis proizvoda:Punjiva električna četkica za zube8.800 obrtaja u minuti – Pruža efikasnu akciju čišćenja i kompletnu oralnu higijenu.2 režima čišćenja – Clean i Sensitive za različite potrebe oralne nege.Dvominutni timer – Obezbeđuje da ..
4.100,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER GTS 2000
DR. MAYER GTS 2000 - ultrazvučna električna četkica za zubeOpis proizvoda:Punjiva ultrazvučna električna četkica za zube31.000 vibracija u minuti – Optimalni rad sa minimalnim naporom.3 režima pranjaDvominutni timer – Obezbeđuje da dovoljno dugo perete zube kao sto preporučuju sto..
2.100,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER GTS 2050 UV
DR. MAYER GTS 2050 UV – ultrazvučna električna četkica za zubeOpis proizvoda:Punjiva ultrazvučna električna četkica za zube sa UV dezinfekcijom.31.000 vibracija u minuti – Optimalni rad sa minimalnim naporom.UV dezinfekcija – Tehnologija UV čišćenja koje neutrališe 99.99% bakterij..
10.540,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER GTS 2060
DR. MAYER GTS 2060 – ultrazvučna električna četkica za zubeOpis proizvoda:Punjiva ultrazvučna električna četkica za zube40.000 vibracija u minuti – Optimalni rad sa minimalnim naporom.Integrisano postolje za punjenje – induktivno punjenje sa LED indikatorom.3 režima pranjaDvo..
6.820,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER GTS 2080
DR. MAYER GTS 2080 - ultrazvučna električna četkica za zubeOpis proizvoda:..
7.200,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER KIDS GTS 1000
DR. MAYER KIDS GTS 1000 - električna četkica za zubeOpis proizvoda:Dečija električna četkica za zube8.800 obrtaja u minuti – Pruža efikasnu akciju čišćenja i kompletnu oralnu higijenu.Napredna tehnologija čišćenja zuba za decu – Oko svakog zubića za potpunu čištoću.Ekstra nega..
1.600,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER SLIM GTS 2020
DR. MAYER SLIM GTS 2020 – ultrazvučna električna četkica za ortodonske aparateOpis proizvoda: Oralni tuš za tretiranje plaka, gingivitisa ili upale desni. Punjiva ultrazvučna električna četkica za ortodonske aparate (proteze)  i zube31.000 vibrac..
6.900,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER TRAVEL
DR. MAYER TRAVEL - putna ultrazvučna električna četkica za zubeOpis proizvoda:Putna ultrazvucna električna četkica za zubePortabl, kompaktan i moderan dizajn – sada možete održati savršenu oralnu higijenu i blistav osmeh gde god da se nalazite.Izaberite izmedju više boja.2800 vibracija u minuti ..
1.550,00 RSD
Brend: DR. MAYER
DR. MAYER WT3500 PORTABL ORALNI TUŠ
DR. MAYER WT3500 PORTABL ORALNI TUŠOpis proizvoda:Oralni tuš za tretiranje plaka, gingivitisa ili upale desni. Anti-bakterijska – Uklanja bakterije duboko između zuba i ispod linije desni, gde četkica i čišćenje zubnim koncem ne doseže. uklanja 99,99% plaka na tretiranom područiju.Masira&nb..
7.200,00 RSD
Brend: DR. MAYER
GC DRY MOUTH GEL LIMUN
GC DRY MOUTH GEL LIMUNGel neutralne pH vrednosti namenjen je za ublažavanje tegoba suvih usta, pruža dugotrajnu prijatnost i umirujuće delje.Suva usta – uzroci i kako se utvrđuju. Suva usta su generalno nedovoljno dijagnostikovano stanje, a simptomi nisu potpuno pouzdani pokazatelj kvantiteta i kv..
950,00 RSD
Brend: DR. MAYER
GC DRY MOUTH GEL MALINA
GC DRY MOUTH GEL MALINAGel neutralne pH vrednosti namenjen je za ublažavanje tegoba suvih usta, pruža dugotrajnu prijatnost i umirujuće delje.Suva usta – uzroci i kako se utvrđuju. Suva usta su generalno nedovoljno dijagnostikovano stanje, a simptomi nisu potpuno pouzdani pokazatelj kvantiteta i k..
950,00 RSD
Brend: DR. MAYER
GC DRY MOUTH GEL MENTA
GC DRY MOUTH GEL MENTAGel neutralne pH vrednosti namenjen je za ublažavanje tegoba suvih usta, pruža dugotrajnu prijatnost i umirujuće delje.Suva usta – uzroci i kako se utvrđuju. Suva usta su generalno nedovoljno dijagnostikovano stanje, a simptomi nisu potpuno pouzdani pokazatelj kvantiteta..
950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)