Apotekaonline
Korpa

CELTIS PHARM

Kompanija “Celtis Pharm” je osnovana sa ciljem da tržištu ponudi proizvode iz svih segmenata proizvoda koji leče ili mogu da potpomognu lečenje, a predstavljaju najbolji izbor za predmetnu oblast, odnosno samu bolest ili stanje.
Svi proizvodi moraju da ispunjavaju najviše standarde i da budu podržani odgovarajućim naučnim dokazima, kao što su kliničke studije i druge vrste naučnih studija.
“Celtis Pharm” je osnovan 2013.godina kao plod aktivnosti i iskustva koje je tim osnivača kompanije sticao u velikim farmaceutskim korporacijama, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.
Aktivnosti za koje je “Celtis Pharm” specijalizovan su: regulatorni poslovi, istraživanje tržišta i marketing, proizvodnja, uvoz, izvoz, distribucija, stručni marketing, promocija i advertajzing.
Oblasti u kojima nudimo najbolja i najsavremenija rešenja, potpuno zasnovana na najsavremenijim naučnim iskustvima I kliničkoj praksi su: savremeni tretman hroničnih rana, savremeni pristup prevenciji I tretmanu ožiljaka i keloida, savremeni tretman opekotina, tretman određenih tipova urođenih malformacija na srcu, tretman psorijaze, seboreje, ekcema, atopijskog, kao I drugih vrsta dermatitisa, savremeni tretman hemoroida, iritacije I svrab na koži bez obzira na etiologiju, tretman kalkuloza…
Svi proizvodi čijom se distribucijom bavimo moraju da ispunjavaju najviše standarde u proizvodnji, kao i da imaju kliničke dokaze o efikasnosti, kako pojedinačnih komponenti, tako i samog proizvoda.
Ovakvim pristupom “Celtis Pharm” želi da izgradi odnos poverenja sa svim svojim korisnicima proizvoda i usluga, a kao kompanija koja nudi uvek kvalitetna i pouzdana rešenja.
Svoje direktno prisustvo “Celtis Pharm” ima na tržištima Srbije i Crne Gore, dok aktivnosti na teritorijama republika Bosne i Hercegovine I Severne Makedonije se obavaljaju preko partnerskih firmi.
Proizvodi koje proizvodi “Celtis Pharm” se izvoze na više tržišta, kako u region Zapadnog Balkana, tako i na druga tržišta.

UROMAGIK GRANULE ZA ORALNI RASTVOR
UROMAGIK Proizvod za preventivu nastanka kamena u bubregu i tretman simptoma izazvanih kamenom u bubregu. Uromagik, prašak za oralni rastvor je važan zbog toga što:- je pojava kamena u bubregu jedan od najčešćih problema mokraćnog sistema, procena je kod oko 15% populacije- može nastati kod pa..
899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)