Apotekaonline
Korpa

BY MAGIC

Kompanija BY MAGIC, osnovana 2015. godine u Nišu, se bavi proizvodnjom i prodajom parfema i dezinfekcionih sredstava. U saradnji sa svetskim parfemskim kućama obezbeđujemo visok kvalitet naših proizvoda, koji svakodnevno čine dane naših klijenata magično mirisnim.
Misija i vizija naše firme
Od samog početka osnivanja, poslovna politika firme jeste obezbeđenje visokog kvaliteta i pružanje vrhunskih mirisnih nota po pristupačnim cenama. Vodeći se ovim principom, kreirali smo sredstva za dezinfekciju ruku sa bazom parfema u sebi. Naš cilj je izgradnja prepoznatljivog globalnog brenda, koji će u korak sa novim tehnologijama i trendovima i kroz unapređivanje znanja i organizacione strukture ispuniti očekivanja svojih kupaca.
Vrhunski kvalitet
By Magic se trudi da se naši kupci  osećaju i mirišu lepo, te stoga vešto formulišemo proizvode prema najvišim standardima. Bezbednost naših proizvoda se nalazi na prvom mestu, što je potvrđeno brojnim sertifikatima.
Najnovija tehnologija
Proces proizvodnje naših proizvoda se odvija u modernoj BY MAGIC fabrici koja je opremljena po evropskim standardima. U svakoj fazi procesa proizvodnje, kontrola kvaliteta se vrši u skladu sa važećim tehnološkim standardima kako bi se osigurao visok kvalitet i sigurnost naših proizvoda.

Brend: BY MAGIC
PARTY BY MAGIC
PARTY BY MAGICOpis proizvoda:Pruža osećaj slobode, provokativnosti i ushićenosti. Sa mirisom ovog parfema svaki san je dostižan.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
PER DONNE BY MAGIC
PER DONNE BY MAGICOpis proizvoda:Jedinstvene, otvorene, privlačne... spontane, energične i impulsivne. To su sve žene koje koriste Per Donne parfem.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
RED SUN BY MAGIC
RED SUN BY MAGICOpis proizvoda:Slobodan duh, vesela spontanost- odlika Red Sun parfema. Za savremene, dinamične žene slobodnog duha.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
SAFE BY MAGIC
SAFE BY MAGICOpis proizvoda:Miris koji ističe ženstvenost i senzualnost žene koja je romantična i zaljubljena.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
SAFIR BY MAGIC
SAFIR BY MAGICOpis proizvoda:Safir donosi svežinu, savremenoj ženi koja je ponosna i samostalna.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
SAXY GIRL BY MAGIC
SAXY GIRL BY MAGICOpis proizvoda:Neobična mirisna kompozicija koja razbija sve klišeje, nudi nešto novo I moderno. Igru romantike i snage, koja se krije u svakoj ženiPakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
STORM BY MAGIC
STORM BY MAGICOpis proizvoda:Parfem inspirisan slobodom, beskrajnom, dubokom I bezgraničnom, za kojom svaki muškarac žudi I koja postaje njegova misija života.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
THAT'S ME BY MAGIC
THAT'S ME BY MAGICOpis proizvoda:Budi ono što jesi, jednostavan, prijatan I drag. Jasna kreacija koja je inspirisana potrebnom da budemo prihvaćeni onakvim kakvim jesmo.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
THE BEST ONE BY MAGIC
THE BEST ONE BY MAGICOpis proizvoda:Parfem kreiran za žene koje se ističu svojim stilom i lepotom. Za žene koje se ne zaboravljaju.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
TIP PINK BY MAGIC
TIP PINK BY MAGICOpis proizvoda:Nota sa mirisom svežine , razigranosti i senzualnosti.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
VIP BY MAGIC
VIP BY MAGICOpis proizvoda:Parfem koji odražava stil i stav muškarca koji vole da se zabavlja u životu.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: BY MAGIC
WINTER MORNING BY MAGIC
WINTER MORNING BY MAGICOpis proizvoda:Svežina ovog parfema probudiće Vas kao mraz zimskog jutra ,a potom ugrejati toplim mirisima slatke vanile, cimeta , prirodne kože I stvoriti osećaj opuštenosti.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 45 (4 strana)