Da li ste nekada razmišljali o izuzetnoj efikasnosti kubanskih lekova i preparata? Kuba je jedina zemlja na svetu gde se leče i najteže bolesti, a kubanski lekari baš zbog svojih rezultata zauzimaju vodeće mesto u svetu medicine.

Da li ste čuli o izuzetnoj efikasnosti Kubanskog eliksira? Konačno je stigao i u Srbiju!

Kubanski eliksir se koristi za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkcijom imunskog sistema sa ciljem da utiče na sveobuhvatno zdravlje pacijenta.

Sastav Kubanskog eliksira

Osnovu Kubanskog eliksira čine biljke anamu, moringa i alge spirulina i hlorela. U njihovom sastavu se nalaze aktivne supstance, nosioci svih benefita, koje zajedno u sinergiji daju najbolje rezultate. Tri proizvoda koja čine Kubanski eliksir su sačinjena isključivo od prirodnih sastojaka, moćnih biljaka koje svojim delovanjem podstiču jačanje organizma i očuvanje zdravlja.

Anamu

Anamu je višegodišnja biljka, jedana od najsnažnijih i najefikasnijih prirodnih imunostimulanata. Upotrebom ove biljke utiče se na poboljšanje opšteg stanja i jačanje odbrambene sposobnosti organizma kod zdravih ljudi, sportista i kod onkoloških i drugih pacijenata.

Moringa

Moringa se naziva i kao "drvo života" zbog svog bogatog sastava hranljivih materija, kao što su: više cinka od badema, više kalijuma od banane, više kalcijuma od mleka, više gvožđa od spanaća, više vitamina A i beta karotena, više amino kiselina od belog luka, jači antioksidansi od aronije, više dijetetskih vlakana od povrća, više polifenola od crvenog vina, više vitamina B2 od sardina, više B3 od kikirikija, više B1 od svinjskog mesa, više hlorofila od zelene pšenice, više GABA od integralnog pirinča i više zeatina od bilo koje druge biljke.

Spirulina i hlorela

Spirulina i hlorela omogućavaju revitalizirajuće delovanje na naš organizam kao i čišćenje samog organizma od toksina. One zajedno:

 • jačaju odbrambenu sposobnost organizma
 • pospešuju stvaranje limfocita
 • stimulišu funkcionisanje probavnog sistema
 • pospešuju oporavak normalne mikroflore
 • pomažu u održanju fizičke forme, energije, snage i vitalnosti
 • idealni su dodatak ishrani kod osoba na dijetama
 • česti su izvor hranljivih nutrijenata kod vegeterijanaca
 • doprinose alkalnoj pH sredini i uspostavljaju balans i efikasnije funkcionisanje celog organizma
 • pogodne su kod anemije i osećaja iscrpljenosti
 • pružaju zaštitu koži od štetnog uticaja UV zračenja
 • utiču na kvalitet kože, kose i noktiju

Kuba - predvodnik u upotrebi prirodnih lekova

Kuba je jedna od prvih zemalja sveta gde je upotreba lekovitih biljaka u svrhu tretmana za mnogobrojne bolesti dokazana kao učinkovita. U kubanskoj medicini, lekovite biljke često se uključuju u medicinske terapije, a posebno su korisne za osobe sa oslabljenim imunitetom. Upotreba takvih prirodnih lekova u Kuba je dovela do izuzetnih rezultata kod onkoloških bolesnika.

Zahvaljujući kubanskoj medicini, dostupan nam je i Kubanski eliksir, proizvod koji se koristi za potrebe ishrane kod onkoloških i drugih pacijenata sa narušenom funkcijom imunskog sistema, sa ciljem da utiče na sveobuhvatno zdravlje pacijenta. Osnovu Kubanskog eliksira čine biljke anamu, moringa i alge spirulina i hlorela, a njihov sastav sadrži aktivne supstance koje zajedno daju najbolje rezultate.

Ukoliko želite da podignete svoj imunitet na viši nivo i da se zaštitite od različitih bolesti, isprobajte Kubanski eliksir i uverite se u njegovu učinkovitost. Ne zaboravite, prirodno rešenje može biti najbolje rešenje za jačanje vašeg imuniteta.