Apotekaonline
Korpa

APRICOVIT KAPSULE

APRICOVIT KAPSULE
POKLON PROIZVOD
APRICOVIT KAPSULE
1.999,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 40000827

Opis proizvoda

APRICOVIT KAPSULE

Snažan aktivator imunog sistema.


300mg ekstrakta iz semena kajsije.

Apricovit kapsule se preporučuju:

  • kod  stanja iscrpljenosti organizma i pada imuniteta
  • za poboljšanje opšteg stanja organizma
  • za zaštitu ćelija od oksidativnog stresa

Apricovit kapsule sadrže amigdalin iz ekstrakta semena kajsije u narodu poznatog kao vitamin B17, ekstrakt korena žen-šena (ginseng) i vitamin C.

Amigdalin (vitamin B17) je prisutan u u preko 1200 jestivih biljaka, izolovan je iz gorkog badema, a najveća količina se nalazi u semenu, košticama kajsije. Amigdalin se odlikuje brojnim pozitivnim svojstvima koja mu se pripisuju. Azijski narod Hunza poznat po svojoj dugovečnosti u svom redovnom jelovniku ima kajsije, ali i njeno seme. Naučnici su složni da je tajna njihovog dugog životnog veka upravo zasluga njegovih sastojaka. Sastoji se od šećera, dva molekula D-glukoze, cijanovodonika i benzaldehida. U organizmu enzim rodenaza ne dozvoljava da se amigdalin razloži na sastavne elemente cijanovodonik i benzaldehid, tako da ga zdrave ćelije koriste kao izvor šećera i energije. U malignim ćelijama je prisutan enzim beta-glukozidaza u velikoj koncentraciji i on razlaže amigdalin na benzaldehid i cijanovodonik koji razorno deluju na ove ćelije.

Ginseng ili žen-šen je višegodišnja zeljasta biljka sa karakteristično razgranatim korenom koji se koristi za poboljšavanje mentalnih i fizičkih kapaciteta u slučajevima slabosti, iscrpljenosti, premora, gubitka koncentracije i tokom perioda rekonvalescencije. Glavni aktivni sastojci u korenu ginsenga su triterpenski saponozidi (ginsenozidi) koji imaju sposobnost da se vežu za različita tkiva, zbog čega je farmakološka aktivnost ginsenga vrlo složena. Svojim delovanjem u organizmu povećava odbrambene snage organizma prema egzogenim faktorima štetnih hemijskih agenasa. Utiče na bolju spremnost organizma na sve stresogene faktore, koji su uzrok mnogih oboljenja i neravnoteže u organizmu.

Vitamin C je važan za pravilno funkcionisanje imunog sistema, a potrebe za njim su povećane posebno u stanjima pojačanih fizičkih i mentalnih aktivnosti, kod pušača, upalnih procesa i raznih infekcija. Kao važan antioksidans štiti organizam od slobodnih radikala i jača njegove odbrambene sposobnosti.

Doziranje i način upotrebe:
3 puta na dan 30 minuta pre jela, sa čašom vode popiti jednu kapsulu. Proizvod se koristi najduže 3 meseca u kontinuitetu, nakon čega bi trebalo napraviti pauzu.

Pakovanje: 30 kapsula.  

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).