Apotekaonline
Korpa

ANDROSITOL PLUS

ANDROSITOL PLUS
2,199.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: 2016
Kupovina: 18
Pregleda: 5975

Opis proizvoda

ANDROSITOL PLUS

Opis proizovda:

ANDROSITOL® Plus je dodatak ishrani koji se koristi kod smanjene reproduktivne sposobnosti muškaraca. Pozitivne efekte ostvaruje kroz povećanje broja, pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida. Takođe, zbog prisustva N-acetil-cisteina, smanjuje hiperviskozitet sperme.

 

ANDROSITOL® Plus sadrži N-acetil-L-cistein, mio-inozitol, vitamin E, L-karnitin, L-arginin, folnu kiselinu i selen.

Ne sadrži gluten, laktozu, ni GMO.

 

Aktivni sastojci:

U 1 kesici (3,5 g)

%PDU*

Mio-inozitol

1000 mg

-

N-acetil-cistein

600 mg

-

Vitamin E

30 mg

250%

L-karnitin

30 mg

-

L-arginin

30 mg

-

Folna kiselina

200 μg

100%

Selen

55 μg

100%

PDU - preporučeni dnevni unos za odrasle

 

Koja je funkcija svakog sastojka ANDROSITOL-a Plus?

•             N-acetil-L-cistein (NAC):  je poznati mukolitik i antioksidans. U kliničkim studijama je zapaženo njegovo direktno dejstvo na poboljšanje kvaliteta sperme, odnosno na smanjenje viskoziteta (gustine) semene tečnosti i povećanje pokretljivosti i količine (broja) spermatozoida. NAC efekat se povećava sa istovremenim unosom selena.

•             Mio-inozitol: je glavni izomer u grupi od devet inozitola i jedini je fiziološki prisutan u semenoj tečnosti. On je neophodan za dobru pokretljivost spermatozoida i za njihov rast, a njegov nedostatak dovodi do smanjenog broja spermatozoida.

•             L-arginin: je esencijalna amino kiselina koja učestvuje u deobi ćelije i rastu spermatozoida. Učestvuje u sintezi protamina, koji su neophodni za kondenzaciju DNK u glavi spermatozoida.

•             L-karnitin: je važan za energetski metabolizam ćelije prvenstveno u testisima i pasemenicima, poboljšava semene parametre i povećava kvalitet i pokretljivost spermatozoida.

•             Folna kiselina:  vitamin iz grupe B, neohodan za ćelijsku deobu i rast i stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Učestvuje u normalizovanju metabolizma homocisteina i neophodan je u tretmanu niske produkcije spermatozoida dovodeći do poboljšanja kvaliteta sperme.

•             Selen: neophodan je u formiranju strukture spermatozoida i u njihovoj produkciji. Pomaže povećanju pokretljivosti spermatozoida, povećava broj i kvalitet ćelija sperme.

•             Vitamin E: je liposolubilni vitamin koji u plazmi membrane kontroliše njeno redoks stanje. Kliničke studije pokazuju da suplementacija vitaminom E značajno smanjuje koncentraciju malondialdehida (MDA) u spermi uz istovremeno poboljšanje pokretljivosti spermatozoida. Podaci iz literature potvrđuju da selen i vitamin E imaju sinergističko dejstvo.

Kako se ANDROSITOL Plus primenjuje?

Preporučuje se uzimanje 1 kesice na dan. Sadržaj kesice rastvoriti u čaši vode i popiti.

Pakovanje: Kutija od 14 kesica sa 3,5g svaka.

Proizvedeno u Italiji.

Uvezeno iz Italije.

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.