Meni
Korpa

ZEOLIT - ČISTAČ ORGANIZMA

ZEOLIT - ČISTAČ ORGANIZMA
ZEOLIT - ČISTAČ ORGANIZMA
486,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-54541
50 prodaja
31291 pregleda

Zašto uzimati naš ČISTAČ ORGANIZMA – aktivirani, mikronizirani, čist prirodan i domaći ZEOLIT Naš ČISTAČ ORGANIZMA je aktivirani ZEOLIT, hrana i pomoćno sredstvo, mineral ljudskog zdravlja pomaže u detoksikaciji hrane i organizma.

  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što je poreklom sa srpskog Kopaonika, Kopaonik i njegova šira okolina su iznedrili tvorce Srbije, sada nam ponovo nudi rešenje za naše novonastale probleme.
  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što u široj okolini rudnika iz koga potiče naš zeolit nije bilo nikakvih dejstava u poslednjem bombardovanju Srbije, što je, smatramo, veoma bitno. Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što je priordan, a ne sintetički napravljen industrijskim postupkom.
  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što je Naš zeolit mikroniziran na veličinu čestice od 2 mikro metra, ta činjenica omogućava zeolitu prolaz kroz zid tankog creva i čišćenje organizma na nivou ćelija. Ovoliko sitno zrno minerala praktično znači višestruko veću površinu apsorbovanja, a to daje kao prednost činjenicu da je količina minerala koju treba da uzmete tri puta dnevno svedena na manje od po 0.5 grama (radi upoređenja, to je količina koja staje u jednu kapsulu antibiotika). Kod drugih proizvođača preporučena doza je od 2-5 grama po uzimanju. Ne postoje nikakve kontraindikacije i ako uzimate više Čistača organizma.
  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što je to čist zeolit, napravljen bez bilo kakvih dodataka, za koje ne znamo da li i kako reaguju sa zeolitom već u samom pakovanju i kakve to posledice izaziva po ljudski organizam.
  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što prema nalazima naših eminentnih laboratorija zadovoljava visoke kriterijume: Zakona o bezbednosti hrane, Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti dijetetskih namirnica, Pravilnika o kvalitetu i drugim zahtevima za pomoćna sredstva u proizvodnji prehrambenih proizvoda.
  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što se zbog pomenutih analiza može aplicirati direktno u usnu duplju, što će očistiti i usnu šupljinu od neželjenih materija.
  • Preporučujemo vam naš ČISTAČ ORGANIZMA zato što se može stavljati u hranu pre nego što je pojedemo i tako detoksikovati samu hranu koju unosimo u organizam. Priroda nudi pomoć kod mnogih bolesti., mi to nedovoljno ili uopšte ne koristimo. Pomoćno sredstvo koje je pred Vama, plod je višegodišnjeg usavršavanja u olakšavanju tegoba, unapređivanju ljudskog zdravlja i opšte dobrobiti svakog pojedinca.

Naš ČISTAČ ORGANIZMA, u najvećem broju slučajeva otklanja tegobe organa trbušne duplje istog dana ili najviše nekoliko dana od početka korišćenja, a ne „jednog lepog dana“ u dalekoj budućnosti. Za proces ozbiljne detoksikacije potrebno je nešto više strpljenja - devet nedelja. U procesu detoksikacije Zeolit najpre eliminiše teške metale, nakon toga pesticide, herbicide, mikotoksine, dok virusne komponente počinju da se eliminišu iz organizma u proseku tek između šeste i devete nedelje korišćenja. Uputstvo za upotrebu i doziranje

Uputstvo za upotrebu Čistača organizma Prah Čistača organizma - zeolita se uzima tri puta dnevno po 0.5 (pola) grama pola sata pre jela. Za intenzivnu detoksikaciju i kada prvi put počinjete da koristite Čistač organizma, prah uzeti sa prvom trećinom kašičice, staviti u usta, promešati jezikom prah po ustima (ovo moze izazvati donekle neprijatan osećaj suvih usta, ali se tako najbolje postize detoksikacija samih usta i celog organizma) zatim, uz mućkanje po ustima popiti dve čaše (4 dcl) zdrave pijaće vode. Ukoliko ne možete da prevaziđete neprijatnost sušenja usta, stavite gore pomenutu količinu zeolita u 2 dcl zdrave pijaće vode, promešajte i pre nego što se mineral slegne popijte naiskap. Dejstvo će biti nešto manje, ali ipak zadovoljavajuće i primetno. Naš zeolit je mikroniziran na veličinu čestice od 2 mikro metra, ta činjenica omogućava zeolitu prolaz kroz zid tankog creva i čišćenje organizma na nivou ćelija. Ovoliko sitno zrno minerala praktično znači višestruko veću površinu apsorbovanja, a to daje kao prednost činjenicu da je količina minerala koju treba da uzmete tri puta dnevno svedena na manje od 0.5 grama po uzimanju (radi upoređenja, to je količina koja staje u jednu kapsulu antibiotika). Ljudi koji nemaju većih zdravstvenih tegoba, treba da uzimaju Čistač organizma u periodu od 9 nedelja, kako bi obavili čišćenje organizma. Posle ovoga mogu, već prema svom nahođenju pauzirati ili nastaviti sa preventivnim korišćenjem našeg proizvoda. Ljudima sa većim zdravstvenim tegobama se, uz konsultaciju sa svojim lekarom i redovno uzimanje propisane terapije, u prvih devet nedelja preporučuje korišćenje duple doze Čistača organizma (1 gram po uzimanju), a potom, ukoliko je poboljsanje nastupilo, neprekidno uzimanje normalne doze (0.5 grama) do kraja tegoba. Uzimanje Čistača organizma sa hranom Čistač organizma se u količini od 0.5 grama može dodavati i u hranu, posle termičke obrade hrane, a neposredno pre jela. Ovo će omogućiti da otrovi iz hrane uopšte ne dospeju u organizam, već da se proslede putem probavnog trakta. Ovaj način upotrebe Čistača organizma preporučujemo uvek i bez prekida u korišćenju, kao najbolju preventivu, uz i posle devetonedeljnog intenzivnog čišćenja.

Zabrane, upozorenja i mere opreza:
Pre upotrebe Čistača organizma, svi pacijenti, koji uzimaju bilo kakvu terapiju, treba da se konsultuju sa svojim lekarom. Čistač organizma, zbog nepostojanja validnih ispitivanja, ne možemo preporučiti: trudnicama, dojiljama i deci.

Čistač organizma ne smeju da koriste: pacijenti na dijalizi, pacijenti koji koriste litijum i druge metale u lečenju, kao i osobe sa metalnim implantatima. Ukoliko ne unosite dovoljno tečnosti prilikom korišćenja Čistača organizma, može se, u retkim slučajevima pojaviti zatvor kao posledica dehidratacije. Do sada nisu poznati slučajevi alergije ili druge prekomerne reakcije na Čistač organizma. Ukoliko ste uzeli značajno više Čistača organizma, nego što bi trebalo, potrebno je da popijete što više (ne više do 2 litra) zdrave pijaće vode iz česme, kako ne bi došlo do dehidratacije i zatvora.

Ukoliko ste zaboravili, ili ste uzeli manje Čistača organizma nego što bi trebalo po uputstvu za upotrebu, ne uzimajte duplu dozu, već nastavite sa redovnim korišćenjem Čistača organizma. Ukoliko naglo prestanete da uzimate Čistač organizma, neće doći do neželjenih posledica.

Uzimanje Čistač organizma sa hranom i pićima:
Uzimanje Čistača organizma sa hranom i pićima ne utiče na pogoršanje zdravstvenog stanja. Preporučena količina hrane i pića je ista ona koja je preporučena za svakog zdravog čoveka ili po postojećoj preporuci lekara ili farmaceuta za one koji su na bilo kakvoj terapiji. Čistač organizma ne ulazi u sastav hrane i pića. Čistač organizma aktivno deluje 4-6 sati, a nakon toga se u potpunosti eliminiše iz organizma u vremenu od 6-12 sati. Potpuno je prirodan, netoksičan, bez nuspojava, nema toksičnu ni letalnu dozu - ne postoji mogućnost predoziranja, ne postoji mogućnost stvaranja zavisnosti. Zeolit se ne akumulira i ne zadržava u organizmu. Čistač organizma se može koristiti bez lekarskog recepta, a prema ovom uputstvu.

Čuvanje i rok upotrebe:
Rok upotrebe je do 31.12.2019 godine.
Čuvati u zatvorenoj ambalaži, van domašaja vlage.
Otpakovano i čuvano zatvoreno na suvom mestu 70 dana od otvaranja. Držati van domašaja dece.

Pakovanje: 126g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.