Grudnjak za dojilje sa mlečnim bio-vlaknima za nežan kontakt sa kožom, izuzetanu udobnost i efikasnu podršku.
RelaxMaternity kompletira svoju ponudu sa ovim novim konceptom u medicinskim grudnjacima  sa dubokim dekolteom, visokom kontolom, visoke elastičnosti koji je vrlo jednostavan u obavljanju svojih funkcija. Kontrolna struktura je traka ispod grudi koji ide duže celog poprsja i spaja se sa bretelama za ramena. Ovaj oblik proizvoda ne stvara nikakve probleme za mlečne i aksilarne limfne žlezde. Pamučna tkanina koja pokriva grudi posebno je fleksibilna u oba smera. Moguće je lako izvući dojku pomicanjem taknine ka upolje laganim pokretom jedne ruke uz pomoć dubokog dekoltea. Elastični materijal koji ima debele rubove po ivicama pruža potporu prilikom dojenja. Kada se hranjenje završi dojke se ponovo prekriju i grudnjak preuzima svoju ulogu podrške i oblikovanja grudi. 
Tkanina je bogata mlečnim bio-vlaknima neguje i vlaži dojke, prirodni bakteriostatik smanjuje rizik od ragada i ispucalih bradavica  ne izaziva alergije,mekana i upija curenje mleka. 
Odsustvo šavova u ovom grudnjaku za dojenje je funkcionalno jer eliminiše bilo kakvo trenje i pritisak na mlečne žlezde koje imaju tendenciju da budu natečene i osetljive.

Sastav:  50% viskoza , 30% najlon, 10% elastin, 10% mlečna vlakna.

Instrukcije: Perite na maksimalnoj temperaturi od 40 ° C. Ne peglati, ne izbeljivati, ne sušiti vrelim vazduhom.

Važan savet: Proizvod nemojte nositi tokom noći. Ako se proizvod ne uklapa dobro ili se osećate nelagodno pri nošenju možda ćete morati da zamenite za drugu veličinu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Grudnjak za dojilje MILK FIBER

  • 1.904,00 din


Dostupne opcije