• GLOBIFER FORTE TABLETE

GLOBIFER FORTE TABLETE

Opis proizvoda:

Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina.
Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglobina i neophodno za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnca.
Globifer forte je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbeđuje dovoljnu količinu gvožđa. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora.
Kod žena, posebno u reproduktivnom periodu, često se javlja smanjenje broja crvenih krvnih zrnaca.
Sa druge strane, žene koje planiraju trudnoću kao i trudnice imaju veće potrebe za unosom gvožđa u cilju povećanja nivoa hemoglobina u organizmu.
Takođe, starija populacija sa smanjenim unosom hranljivih materija, kao i oni koji su na nekoj dijeti mogu imati ispražnjene rezerve gvožđa u organizmu. Isto se odnosi na decu i mlade u periodu rasta i razvoja.
Globifer forte je dodatak ishrani namenjen svim navedenim stanjima povećanih potreba za unosom gvožđa, kao i nadoknadi njegovih smanjenih rezervi u organizmu.

Sastav:

  • Goveđi hemoglobin u prahu      510.4mg
  • Gvožđe (iz hemoglobina,gvožđe(II)sulfata i gvožđe(II)fumarata) 18mg

Način primene:
1 tabletu dnevno uzeti sa vodom.

Napomena:
Na resorpciju gvožđa iz preparata Globifer ne utiču čaj,kafa ili hrana.

Pakovanje: 40 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

GLOBIFER FORTE TABLETE

  • 3.299,00 din


Tagovi: globifer, forte, tablete, dijetski, proizvod, gvozdje, ishrana, kapsule, vitamin-c, folna kiselina, bitamin-b12, trudnice, dojilje,