Meni
Korpa

THÈ VERDE - ZELENI ČAJ KAPSULE

THÈ VERDE - ZELENI ČAJ  KAPSULE
THÈ VERDE - ZELENI ČAJ KAPSULE
749,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-2992
45 prodaja
22193 pregleda

Zeleni čaj - The verde 500 mg

Zeleni čaj je dodatak ishrani sa antioksidantnim dejstvom koji se preporučuje kao pomoć u toku režima mršavljenja. Rezultati kliničkih studija pokazuju da komponente ekstrakta zelenog čaja smanjuju resorpciju masti i ugljenih hidrata. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa i stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz oranizma, a naročito efikasno deluje na naslage masti u predelu stomaka.

Pored toga, zeleni čaj štiti srce i krvne sudove i usporava starenje kože.

Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna dejstva. Najvažnije je to što je on veoma jak antioksidans (zbog visoke koncentracije polifenola) i bori se protiv slobodnih radikala koji menjaju ćelije u organizmu, oštećuju DNK i dovode do smrti ćelija. Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Mladi listovi čaja su bogati antioksidansima i da bio se očuvalo to dejstvo - neophodno je da se prikupe i obrade pre fermentacije koja dovodi do tamne boje karakteristične za običan čaj.

Kapsule The verde ESI® sadrže mikronizovani prah suvih listova i suvi ekstrakt lista sa 40% polifenola koji su nosioci antioksidansnog dejstva.

Umesto klasičnih želatinskih kapsula ESI® koristi Naturcaps® kapsule od biljnih vlakana dobijenih fermentacijom tapioke pa su potpuno prirodne i bez veštačkih boja, lako svarljive i prilagođene i vegetarijancima i veganima.

 

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Način upotrebe

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan.

Pakovanje

60 kapsula

Aktivni sastojci

Listovi zelenog čaja u prahu ............................................  350 mg

Listovi zelenog čaja standardizovani ekstrakt ................... 150 mg         

od čega polifenola .............................................................. 60 mg

Napomene

Upozorenja: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod ne treba da koriste osobe osetljive na kofein, osobe obolele od hipertenzije, osobe na terapiji oralnim  antikoagulantima i slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, odmah prekinuti primenu.

Tanini iz zelenog čaja mogu smanje resorpciju gvožđa i ne preporučuje se osobama sa anemijom.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.