Meni
Korpa

TENSILEN KAPSULE

TENSILEN KAPSULE
TENSILEN KAPSULE
819,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-54151
51 prodaja
158448 pregleda

Zašto Tensilen?
Kada ste nesigurni, kada strepite, kada osećate gubitak energije i snage za svakodnevne aktivnosti, kada ste bezvoljni i utučeni …

Potrebno Vam je ono što već imate u svojim ćelijama, ali ne uvek dovoljno. Potreban Vam je Tensilen.

  •     Popravlja loše raspoloženje
  •     Vraća samopouzdanje i volju
  •     Smanjuje osećaj anksioznosti, nesigurnosti i strepnje


Tensilen® sadrži ’’SAMe’’ amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu.  Dodatni unos se preporučuje jer podstiče produkciju serotonina i drugih supstanci odgovornih za popravljanje raspoloženja.
Koristi se i prepisuje u Evropi preko 30 godina. Potpuno je prirodan i ne izaziva zavisnost.

Šta je Tensilen?
Tensilen® u svojm sastavu sadrži ’’SAM-e’’ , amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u svakoj ćeliji u ljudskom telu. Ukratko, SAMe je supstanca u vašem telu koji služi kao gorivo za mnoge važne funkcije – uključujući održavanje prirodnog, dobrog raspoloženja. Puno ime ove amino-kiseline je S-adenozil L-metionin. Otkriven je u Italiji 1952, pa ne iznenađuje činjenica da je do danas, većina istraživanja sprovedena upravo u zemlji njegovog otkrića.
Više od 30 godina evropski lekari su prepisivali SAM-e za vraćanje raspoloženja. Zbog brojnih studija i iskustava ljudi koji su ga koristili smatra se jednim od najsigurnijih i najefikasnijih prirodnih lekova za depresiju. Iako određena doza ove supstance već postoji u našem organizmu, način ishrane, stres, proces starenja, određene bolesti, nedostatak vitamina i drugi faktori mogu uticati na količinu koju naše telo proizvodi. Istraživanja su pokazala da kada se osećamo loše, u organizmu imamo manje ove amino-kiseline nego što je to potrebno. Studije su potvrdile da dodatni unos poboljšava raspoloženje, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema. Dodatni unos se preporčuje jer podstiče produkciju serotonina i drugih supstanci odgovornih za za popravljanje raspoloženja.

Sastav i način upotrebe:
Tensilen® sadrži kombinaciju amino-kiseline S-adenozil L-metionin i kompleksa vitamina B.
Preporučuje se upotreba 1-2 kapsule dnevno, sat vremena pre obroka ili dva sata posle obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutru.

 

Pakovanje: 10 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.