Meni
Korpa

SUPER COLLAGEN+C PRAH

SUPER COLLAGEN+C PRAH
SUPER COLLAGEN+C PRAH
0,00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Šifra proizvoda: BR-2965
0 prodaja
200 pregleda

Super Collagen +C suplement godine

Preporučuje se:
- za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata
- podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela - ANTIAGE PREPARAT
- izgradjuje koštani matrix (kolagen obezbedjuje mehaničku čvrstinu kostiju)
- obnavlja vezivna tkiva i povećava elastičnost krvnih sudova (poboljšava cirkulaciju)
- ubrzava zarastanje rana
- stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna
- koriguje slabe, slomljene, razdvojene, raslojne i oštećene nokte
- kod tankih dlaka daje masu i usporava opadanje kose
- za redukovanje celulita (sinteza kolagenskih vlakana)
- za redukovanje strija (formiranje kolagenske mreze)   

UPUTSTVO ZA UPOTREBU - PRAH

Rastvoriti jednu kasicicu (nalazi se u kutiji) u 2 dl vode ili soka od pomorandze i dobro promesati. Ukoliko Collagen rastvarate u vodi neophodan je unos Vitamina C u bilo kom obliku. Koristiti kao dodatak ishrani 1-2 kasicice dnevno na prazan stomak.
Za optimalan efekat uzeti ga 30 minuta pre jela. Da bi se povećala apsorpcija i ugradnja kolagena, smanjiti unošenje mleka ili drugih proteinskih napitaka jer mu smanjuju efekat. Može se koristiti sa vitaminskim preparatima.

SASTAV

Vitamin C (sa calcium ascorbate), alanine, hydroxproline, Arginine, aspartic acid, cystine, glutamic acid, glycine, praline, threonine, valine, histidine, hydroxylysine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, serine i tyrosine.

Kolagen I i II predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kolagen se kao i sve druge strukture u organizmu, troši i obnavlja. Medjutim zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njegova regeneracija je usporena što izaziva niz negativnih efekata na vaše zdravlje.

Zato Kolagen tipa I i III predstavlja idealno rešenje za vas. Upotrebom našeg proizvoda izbegavate sporo obnavljanje kolagena u organizmu i na jedan brži i efikasniji način omogućavate unos gotovog, visokoprečišćenog kolagena tipa I i III u organizam čime se obezbedjuje da vaše kosti duži niz godina ostanu čvrste i elastične, zglobovi pokretljiviji i gipkiji dok nokti i kosa upotrebom kolagena I i III zadržavaju sjaj i čvrstinu tokom cele godine.

Originalne hidrolizirane tablete SUPER COLLAGEN sa vitaminom C se koriste od 1986 godine kao nadoknada kolagena u kostima, tetivama, ligamentima, mišićima, koži, noktima i kosi. Kolagen je neophodan za većinu gradivnih materijala za rast, obnovu i održavanje zdravlja tela. Unošenje u organizam SUPER COLLAGEN-a sa vitaminom C obezbedjuje osnovne supstance potrebne za za dopunu i regenraciju kolagena u svim tkivima. SUPER COLLAGEN sa vitaminom C je enzimski obradjen u aminokiseline male molekularne težine koje daju maksimalnu apsorpciju i obezbedjuju idealnu nadogradnju kolagena u tkivima. SUPER COLLAGEN+C sadrži vitamin C koji obezbedjuje idealnu ugradnju kolagena za potrebe organizma, gde je vitamin C esencijalno neophodan za formiranje kolagena.

Proizvod sadrži HIDROKSIPROLIN i HIDROKLIZIN, dve aminokiseline specifične samo za kolagen, a koje su veoma bitne za pravilnu izgradnju kolagenih vlakana. Oko 30% proteina ljudskog tela je kolagen, dok kolagen I predstavlja 90% ukupnog kolagena u organizmu. Kolagen I i III predstavljaju glavne tipove kolagena u vezivnim tkivima. Doktori, fizjatri i ortopedi širom sveta, svojim pacijentima, preporučuju dnevnu dozu 5g hidrolizovanog kolagena.

Ne postoje sporedni efekti ili interakcije sa poznatim lekovima ili drugim supstancama. Za najbolje rezultate potrebna je terapija od 3 meseca dok su prvi efekti vidljivi već posle par nedelja.

Proizvod je u svetu klasifikovan kao zdravstveno neophodan i bezbedan!

100% PRIRODAN !!!

KLINIČKI POTVRDJEN !!!

 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.