Meni
Korpa

SUPER COLLAGEN ANTI AGE DUO PACK

SUPER COLLAGEN ANTI AGE DUO PACK
-45 %
SUPER COLLAGEN ANTI AGE DUO PACK
3.060,00 RSD
5.580,00 RSD
Kupovina: 8
Pregleda: 0

SUPER COLLAGEN ANTI AGE DUO PACK

Opis proizvoda:

Super Collagen Anti-Age predstavlja "mezoterapiju" bez igle: Efikasna formula anti-age supstanci koja iznutra poboljšava kondiciju kože:

 

- Usporava proces starenja

- Vraća prirodan i zdrav izgled

- Poboljšava tonus kože

- Ublažava postojeće bore

- Sprečava nastanak novih

- Hidrira kožu

- Čini ten blistavim i sjajnim

 

Super Collagen Anti-Age kombinacija moćnih sastojaka je neophodna za regeneraciju i obnavljanje kože na dnevnom nivou jer je koža najviše izložena riziku od oštećenja zbog solarne radijacije, vrućine, hladnoće, efekata starenja.

 

Hidrolizovani kolagen i Hijaluronska kiselina hidriraju kožu i poboljšavaju njen tonus i blistavost, doprinose u očuvanju mladalačkog izgleda kože, smanjujući vidljivost bora i sprečavajući nastanak novih.

 

Ekstrakt nara sadrži elagičnu kiselinu koja je snažan antioksidant i sa Vitaminom E i koenzimom Q10 čuvaju ćelije kože od oksidativnog stresa i time se usporava proces starenja. Pošto naš organizam ne proizvodi vitamin E, koenzim Q10 i elagičnu kiselinu jedini način da ih unesemo jesu ishrana i suplementi. Uspešni su i u borbi protiv ožiljaka jer utiču na regulaciju sinteze i razgradnje kolagena i elastina, što je veoma važno prilikom tretiranja kože sa ožiljcima i strijama.

 

Vitamin C - povoljno deluje na mikrocirkulaciju kože i umanjuje crvenilo.

Upotreba: Jedanput dnevno: Sadržaj jedne ampule popiti direktno ili rastvoreno u vod ili soku.

Redovnim uzimanjem kolagenske terapije Super Collagen Anti-age ublažavaju se bore na licu, vratu i dekolteu, koža je zategnuta i hidrirana.Umornoj koži vraća svežinu i jedrinu. Postiže se efekat vitalizacije i liftinga kože.

SASTAV:

Po jednoj ampuli:

 

Collagen 2000mg

Hijaluronska kiselina 20 mg

Vitamin C 20 mg

Koenzim Q10 20mg

Vitamin E 10mg

Ekstrakt nara (Punica granatum) 2.5mg

Pakovanje: 28 x 25 ml ampule