Apotekaonline
Korpa

STOP STRESS KAPSULE

STOP STRESS KAPSULE
1,375.00 RSD
Pregleda: 3903

Opis proizvoda

 

Stop stress- dejstvo:
 •  Umanjuje posledice stresa
 •  Umanjuje napetost i nervozu
 •  Pomaže kod problema sa pamćenjem
 •  Otklanja nesanicu i obezbeđuje kvalitetan san
 •  Osigurava mentalnu i fizičku svežinu nakon buđenja
 •  Ne smanjuje radne sposobnosti
 •  Ne izaziva zavisnost
 •  Nema štetnih efekata
Preporučuje se:
Osobama kod kojih se javlja problem sa pamćenjem, konfuznost i rasejanost, hronični umor, napetost, strah, nervoza, strepnja, uznemirenost, nesanica, lupanje i preskakanje srca i visok krvni pritisak, potom starijim osobama, ženama u meno i muškarcima u andro pauzi kao i svima koji su izloženi stresu i mentalnim naporima.
 
Simptomi stresa:
 •  Anksioznost i panični napadi
 •  Osećaj da je osoba pod stalnim pritiskom
 •  Neprijatan osećaj u stomaku, glavobolja ili čak bol u grudima
 •  Alergijske reakcije, ekcemi ili akne
 •  Problemi sa spavanjem
 •  Prevelika upotreba alkohola, pušenje ili upotreba narkotika
 •  Depresija
Život je lep:
Dobro zdravlje je najvažniji uslov za kvalitetan život. Održava se i unapređuje jednostavnim negovanjem zdravih životnih navika, a savetuje se umerena, izbalansirana ishrana i redovna fizička aktivnost, koja treba da bude u skladu sa polom, godinama i opštim stanjem organizma. Jedan od osnovnih preduslova za zdrav život je – kvalitetan san.
Brojna istraživanja pokazuju da je savremeni život doneo nesanicu i isprekidan san. Posledice su mentalno iscrpljenje, otežano pamćenje, rasejanost, anksioznost, neadekvatno funkcionisanje u kući i na poslu, hronični umor, pad imuno sistema, ubrzano starenje… Da bi se izbegle neželjene posledice lošeg sna, potrebno je promeniti stil života i uskladiti ga sa prirodnim ciklusima: odlazak na spavanje pre ponoći, najmanje dva sata nakon lagane večere, ali tek pošto se svakod nevne obaveze i problemi ostave ispred spavaće sobe, bez televizora i kompjutera.
Čak ni tada, usled stresa i drugih životnih nedaća, nije lako osigurati spokojan san. Često se u tom slučaju poseže za radikalnim rešenjima u vidu upotrebe lekova za smirenje, bez savetovanja sa lekarom. Bolji i zdraviji izbor su dijetetski suplementi, čija je formulacija osmišljena da se prirodnim putem obezbedi kvalitetan san. Čak i tada, neophodno je povesti računa o kvalitetu preparata. Stop stress obezbeđuje pravilnu aktivnost u budnom stanju, bolje mentalno i fizičko funkcionisanje, snažniji imunitet, lakše održavanje emotivne stabilnosti i usporavanje procesa starenja. Nema ni trunke sumnje da je zdravlje naše najveće bogatstvo. Jer, samo zdrav čovek može biti srećan. A Stop stress je najveća podrška zdravom načinu života. Dakle, zdravlje i jeste sam život. A život… ŽIVOT JE LEP.

Napomene:
Čuvati van domašaja dece! Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračivati!
Proizvod se ne može koristititi kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!
Dodatak ishrani za ublažavanje stresa i mentalnih napora bez umanjenja radnih sposobnosti i izazivanja zavisnosti.
 
Upozorenje:
Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.
Proizvod ne treba da koriste trudnice, dojilje, kao ni osobe mlađe od 18 godina.

Način čuvanja:
Na suvom mestu, na sobnoj temperaturi (od 15 do 25°C)
 
Pakovanje: 30 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.