Meni
Korpa

SREBRNA KAP

SREBRNA KAP - Apoteka Online
Brend: SREBRNA KAP
SINALZAN SPREJOpis proizvoda:Izuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos u spreju koji sadrži jone srebra, brzo i efikasno pomaže u otčepljivanju sinusa i uklanjanju polipa iz nosne šupljine, eliminiše infektivne agense i alergene i otklanja problem začepljenog nosa...
569,00 RSD
Brend: SREBRNA KAP
SINUSAN SPREJ SADA POSTAJE SINALZAN SPREJ​Opis proizvoda:Izuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos u spreju koji sadrži jone srebra, brzo i efikasno pomaže u otčepljivanju sinusa i uklanjanju polipa iz nosne šupljine, eliminiše infektivne agense i alergene i o..
569,00 RSD
Brend: SREBRNA KAP
SREBRNA KAP SPREJOpis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosnoj šupljini.Delovanj..
345,00 RSD
Brend: SREBRNA KAP
SREBRNA KAP SPREJ SA MENTOM I EUKALIPTUSOM Opis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosn..
345,00 RSD
Brend: SREBRNA KAP
SREBRNA KAP SPREJ SA MENTOM I ŽALFIJOM Opis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosnoj &..
345,00 RSD
Brend: SREBRNA KAP
SREBRNA KAP SPREJ SA PANTENOLOM I PROPOLISOM Opis proizvoda:Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra – najmoćnije prirodne antibiotike danas poznate čoveku. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i svoje dejstvo ostvaruje duboko u no..
345,00 RSD
Brend: SREBRNA KAP
SREBRNA ROSA SPREJOpis proizvoda:Srebrna rosa je potpuno prirodan proizvod, koji na jednostavan način i dugotrajnim efektom umiruje kožu, hidrira je i obezbjeđuje joj pH balans. Zahvaljujući svom sastavu, Srebrna rosa blagotvorno deluje i ublažava brojne tegobe, kao što..
367,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)